2777
2789
عنوان

بد ترین رسمی و رسومی که تو شهرتون و یا کشور داریم چیه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 105 پست

جهاز برون

بنظرم خیلی مسخره و چیپه

که چی بقیه بیان وسایلا و دستشویی تزئین شده رو ببینن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما شمالیم اینجا اکثرا افراد یک اپارتمان میسازن و برای همه ی بچه ها یک واحد قرار میدن تا بعد ازدواجشون اونجا زندگی کنند تا حالا هیچکیو ندیدم تا اخر تو اون خونه زندگی کنه همه رفتن یه جای دیگه خونه گرفتن و مادر پدره ناراحت شدن به نظر من فوق العاده رسم بدیه بابا مگه میشه طرف هنوز مجرده بعد برای محل زندگیش نقشه میکشن

چطور عیدی دادن به خواهرشوهرا بد اما پدر مادرتون براتون بیارن بد نیست یا خانواده شوهر براتون عیدی بیا ...

نه از ما نمیارند 

ولی داداش باید برتی خواهرش هرسال عیدی زیاد ببره 

و خواهرا اصلا شهر ما برای داداشا چیزی نمیارن

اهل دعا جنبل جادو همشون یعنی یکی نیست نباشه 

رسم شده بینشون خدا لعنت کنه این قوم ظالمین رو

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

بیشتر ببینید