2777
2789
عنوان

نیاز ب تراپی اساسی دارم

238 بازدید | 18 پست

خیلی زجر کشیدم ،کودکی سخت و نوجوانی با افسردگی شدید و جوانی خنثی

خیلی همش توفکرم نمیدونم چرا نمیتونم توی لحظه زندگی کنم،هبچکس هیچوقت درکم نکرد،دستام میلرزه ،همش از کسایی که بدم میاد همه جا فکرشان باهامه ،اشتباهاتی داشتم که باعث شد هرروز بشینم فکرکنم چقدر احمق بودم و خودمو سرزنش کنم،من موندم وکلی فکز و خیال بگیذ چیکار کنم که خودمپ نابوذ نکنم؟؟؟!!

تازه ازدواج کردم ب مادر شوهرم میگفتم من هیچی لباس نمیخام من هیچی از شوهرم نمیخام ،درباره سختی بچگیام که اجاره نشین بودیم گفتم و کلی غیبت کردم وبی سیاست تزین بودم ،چکار کنم برای ساختن خودم؟؟؟

عزیزم، حرف‌ها و احساساتت خیلی سنگین و پر از درد هستن و کاملاً می‌فهمم که چه حالی داری. زندگی با این همه فشار، اشتباهات، و زخم‌های گذشته واقعاً سخت و خسته‌کننده میشه. با این حال، اولین چیزی که باید بگم اینه که تو تنها نیستی و هر کسی می‌تونه به کمک نیاز داشته باشه. اینکه احساس می‌کنی هیچ‌کس درکت نکرده و خودت رو سرزنش می‌کنی، نشون‌دهنده اینه که داری احساسات سنگینی رو تجربه می‌کنی که باید پردازش بشه.

1. بپذیر که در حال حاضر فقط انسان هستی
    اول از همه، از خودت بخواه که درک کنی که اشتباهات و شکست‌ها بخشی از انسان بودن هستند. ما هیچ‌وقت نمی‌توانیم گذشته را تغییر دهیم، اما می‌توانیم از آن یاد بگیریم و به جلو حرکت کنیم. خودتو سرزنش کردن و دائم توی گذشته گیر کردن، تنها باعث آسیب بیشتر به خودت میشه. بپذیر که اشتباهات داشته‌ای و همین‌طور که به سمت جلو می‌روی، می‌توانی از آن‌ها درس بگیری.
  2. یاد بگیر که خودتو بخشش کنی
    وقتی از اشتباهات و دردهای گذشته صحبت می‌کنی، این نشان می‌ده که در خودت احساس گناه و فشار زیادی داری. بخشش خود اولین قدم برای حرکت به سمت بهبوده. هیچ‌کس کامل نیست و همه ما مسیر خودمون رو با اشتباهات طی می‌کنیم. بخشیدن خود، به این معنی نیست که اشتباهاتت رو نادیده بگیری، بلکه به این معنیه که می‌خوای از اون‌ها عبور کنی و به رشد ادامه بدی.
  3. لحظه به لحظه زندگی کن
    یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که بهش اشاره کردی اینه که نمی‌تونی در لحظه زندگی کنی. این احساس ممکنه بخاطر انباشته شدن احساسات گذشته و افکار منفی به وجود بیاد. برای کمک به خودت، می‌تونی تمرین‌های آگاهی از لحظه (Mindfulness) رو امتحان کنی. مثلاً روزی چند دقیقه به نفس کشیدنت توجه کن، حس بدنی که داری رو احساس کن یا وقتی با کسی صحبت می‌کنی، فقط به اون لحظه تمرکز کن و از فکر کردن به گذشته و آینده خودداری کن.
  4. گام به گام با خودت مهربان باش
    شاید حس می‌کنی که چون اشتباهاتی در گذشته داشتی، باید خودت رو به شدت مجازات کنی، اما حقیقت اینه که تو نیاز داری که با خودت مهربان باشی. به جای سرزنش، شروع کن به پیدا کردن راه‌هایی که باعث بشه هر روز کمی بهتر بشی. حتی گام‌های کوچیک هم به سمت ساختن خودت می‌تونه خیلی مؤثر باشه. روزهایی که حس می‌کنی هیچ چیزی درست نمی‌ره، باید از خودت تقدیر کنی که هنوز ایستاده‌ای و داری تلاش می‌کنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .