2777
2789

من از یه پیج توی بانه سفارش دادم تو اینستا دیدم حالا خدا کنه اصل باشه من لک های قدیمی رو گونه هام دارم کم رنگ جوش هم ندغره صورتم تو اینستا خیلی تعریف روشن کننده آ اچ آ و ضد لک اکسیس وای رو دیدم سفارش دادم کسی بوده اینجا راضی باشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم استفاده نکردم ولی خیلی تعریغشو شنیدم دوستمم گرفته بود خیلی راضی بود

اره منم زیاد تعریفش شنیدم الان از تو یه پیج اینستا سفارش دادم اولش خدا کنه پولمو نخوره بعدش محصولات اصل باشه خخخ امیدوارم منم نتیجه بگیرم 

چ‌ قیمته ؟ منم لک قدیمی دارم

من مشهدم اینجا قیمت گرفتم یک تومن بود از یه پیج از بانه خریدم ۵۰۰ انشالله اصل باشه سرم آ اچ آ هم سیصد شصت تومن هم ارسال 

استفاده کردی؟خوب بود؟

تعریفش که زیاد شنیدم هنوز دستم نرسیده از کردستان سفارش دادم به مشهد نصف قیمت شد انشالله تاثیر بذاره من لک و منافذ دارم شاید پنجشنبه برسه دستم 

تعریفش که زیاد شنیدم هنوز دستم نرسیده از کردستان سفارش دادم به مشهد نصف قیمت شد انشالله تاثیر بذاره ...

اگه تونستی همیتجا خبرشو بده 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..