2777
2789
عنوان

بد ترین رسمی و رسومی که تو شهرتون و یا کشور داریم چیه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 105 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رسم نیست ولی فضولی بی‌جای مردم

علی الخصوص یه عده سن و سال دارها

البته هدفشون مقایسه است صرفا کنجکاوی نیست 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
مراسمات عزا...چهلم...سالگرد...نوعید...۵شنبه اخرسال...سیاه پوشیدن...تکرار خاطرات غم انگیز...مداحی گذا ...

احیانا کورد نیستی؟

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

اخ آخ خیلی سیسمونی بده یکی که ۴ تا ۵ تا دختر داشته باشه همش باید جهیزیه و سیسمونی بده

آره بخدا یکی دیگ بچه دار میشه فامیلی باباش میوفته روش خانواده خانم بدبخت ک‌ هنوز نتونستع از بدهی جهاز در بیاد سیسمونی بده 

تازه ما رسم داریم مهمون دعوت میکنن میان نگاه میکننن

نه از ما نمیارند ولی داداش باید برتی خواهرش هرسال عیدی زیاد ببره و خواهرا اصلا شهر ما برای داداشا چی ...

والا داداشای ما عیدی برا ما نیوردن فقط دادیم به زناشون

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
نه آخه خیلی رسمای بدی تو ایران داریم کشورهای دیگه ندارن

درسته ولی تو کشورای دیگه هم یسری فاجعه وجود داره که صد رحمت به ایران خودمون

مثلا رسم شوهر خورون تو یه کشور سیاه پوست  یه چیزایی راجبش خوندم میکفت وقتی شوهرشون مریض میشه یا میمیره میپزنش و به خورد زنشو باقی زنای قبیله میدن😂😂🗿🗿🗿🗿🗿🗿

چرت ترین اینه ک یکی میمیره آقایون تا ۴۰ روز ریش بذارن و خانما نرن اصلاح

سیسمونی هم چرت ترینه بنظرم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

آره بخدا یکی دیگ بچه دار میشه فامیلی باباش میوفته روش خانواده خانم بدبخت ک‌ هنوز نتونستع از بدهی جها ...

مقصر دختران شعور ندارن انتظار دارن پدر بدبخت بخره بگن شوهرشون بخره

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند