2777
2789

سلام این دسته از تاپیک ها رو جهت مشاوره زدم هر سوالی راجب کنکور و رشته دانشگاهی داشتید بپرسید تا من و مابقی دوستان جواب بدیم من خودم پارسال کنکور ریاضی بودم رشته مهندسی کامپیوتر قبول شدم 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب بنده رشته ام ریاضیه، برای کنکور چه درس‌هایی از فیزیک یازده و ده مهمه؟

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
با هندسه و گسسته چیکار کنیم راحت جمع بشن اینا رسماً عذاب الهین

دقیقا 

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
راجب کنکور تجربی هم میتونم بپرسم ؟

اگر بلد باشم چرا که نه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
سلام من رشتم تجربیه....بنظرتون تو این س ماه باقی مونده میشه پرستاری هوشبری شیراز قبول شد؟پایم خوبه و ...

اگه معدل نهاییت ۱۷ میشه و پایه برای تست زدنت خوبه شانس رو داری

با تراز ۸ هزار اتاق عمل و پرستاری میتونی بیاری 

برا کنکور تجربی درس ریاضی تو این تایم فقط سوالات کنکور اخیر و ازمون جامع مختلفو بزنیم چن درصد تو کنک ...

با پایه در حد مدرسه چند درصد میتونی سوالات کنکور رو جواب بدی؟ 

ریاضی پارسال خیلی سطح بالایی داشت 

با هندسه و گسسته چیکار کنیم راحت جمع بشن اینا رسماً عذاب الهین

هندسه رو اصلا سر وقت هندسه پایه نرو فقط هندسه دوازدهم گسسته هم فصل اولش اسونه ولی خیلی چالشی سوال میدن همنهشتی رو بخون بجاش گرافم همینطور ولی لانه کبوتری رو بخون درضمن کجای کاری که ترم اول دانشگاه بهم ریاضیات گسسته داد

بیشتر ببینید
اگر بلد باشم چرا که نه

من دانشجو زبانم
اما خیلی یهویی الان تصمیم گرفتم باز کنکور تجربی بودم
یعنی قبل عید روز اخر دلو زدم به دریا رفتم کنکورو ثبت نام کردم
اما خب صفرم هیچی نخوندم تا الان
به نظرت از الان شروع کنم میتونم یکی از پیراهارو بیارم ؟

خواستار تمام کردن ، اما محکوم به ماندن ...

سلام من رشتم تجربیه....بنظرتون تو این س ماه باقی مونده میشه پرستاری هوشبری شیراز قبول شد؟پایم خوبه و ...

انشاءالله که میشه تو فقط نهایی رو از دست نده

بیشتر ببینید