2777
2789
عنوان

جواب دادن به تمامی سوالات کنکوری ها(پارت سوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 55 پست
برا کنکور تجربی درس ریاضی تو این تایم فقط سوالات کنکور اخیر و ازمون جامع مختلفو بزنیم چن درصد تو کنک ...

اگر میبینی ریاضی سوالات کنکور سال گذشته خیلی برات چالشی و زمان بر 

از فرصت استفاده کن و در شیمی و فیزیک جبران کن 

برا کنکور تجربی درس ریاضی تو این تایم فقط سوالات کنکور اخیر و ازمون جامع مختلفو بزنیم چن درصد تو کنک ...

اره فقط ازمونای جامع قلمچی رو نزن که خیلی سخته

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دانشجو زبانم اما خیلی یهویی الان تصمیم گرفتم باز کنکور تجربی بودم یعنی قبل عید روز اخر دلو زدم به ...

با توجه به این از زیست دور بودید و سطح پایه شما رو نمیدونم

اگر بتونید ترمیم معدل کنید و پیرا تعهدی بخواید شانسی هست 

من دانشجو زبانم اما خیلی یهویی الان تصمیم گرفتم باز کنکور تجربی بودم یعنی قبل عید روز اخر دلو زدم به ...

راستش باید نهایی هم شرکت کنی اونم تو دو پایه اگه میتونی بسم الله اگه نه خب نمیشه

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
با توجه به این از زیست دور بودید و سطح پایه شما رو نمیدونماگر بتونید ترمیم معدل کنید و پیرا تعهدی بخ ...

درسته ولی زیستم توی همه درسام بهتره خیلی از درس دور نبودم همین پارسال کنکور دادم
دوست دارم مامایی قبول بشم ازاد و دولتیشم برام مهم نیس
به نظرتون بخونم میشه ؟

خواستار تمام کردن ، اما محکوم به ماندن ...

درسته ولی زیستم توی همه درسام بهتره خیلی از درس دور نبودم همین پارسال کنکور دادم دوست دارم مامایی قب ...

خب پس ترمیم یازدهم میمونه اگه اشتباه نکنم

بیشتر ببینید
راستش باید نهایی هم شرکت کنی اونم تو دو پایه اگه میتونی بسم الله اگه نه خب نمیشه

بله متاسفانه
دوازدهمو باید ترمیم کنم و یازدهمم باید برم بدم
به نظرتون با همین نهاییا میشه رشته خوب قبول شد ؟

خواستار تمام کردن ، اما محکوم به ماندن ...

بله متاسفانه دوازدهمو باید ترمیم کنم و یازدهمم باید برم بدم به نظرتون با همین نهاییا میشه رشته خوب ق ...

امید به خدا بله میشه

بیشتر ببینید
درسته ولی زیستم توی همه درسام بهتره خیلی از درس دور نبودم همین پارسال کنکور دادم دوست دارم مامایی قب ...

بنظرم برای هر کاری تلاش کن و صد خودت رو بزار که بعد ها نگی ای کاش 

اما شما نهایی داری اگه بتونی نهایی رو از پسش بر بیای شانس خوبی داری 

بنظرم آزمون شرکت کن ببین چند درصد میتونی بزنی 

بعدش ۱۰۰ خودت رو بزار اما اگه علاقه زیادی به مامایی داری تعهدی ها هم بزن  

شما که ریاضی هستید نمیتونید که به سوالات تجربی و انسانی پاسخ بدید

چرا نشه اگه سوال درسی نباشه جواب میدم من خودم تو دبیرستان کلی دوست تجربی داشتم

بیشتر ببینید