سلام این دسته از تاپیک ها رو جهت مشاوره زدم هر سوالی راجب کنکور و رشته دانشگاهی داشتید بپرسید تا من و مابقی دوستان جواب بدیم من خودم پارسال کنکور ریاضی بودم رشته مهندسی کامپیوتر قبول شدم
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راجع به فرهنگیان از طریق رشته ریاضی اطلاع دارید؟ بنظرتون اسونه
در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم "مرا دخمه در خاکایران کنید"
منم رشتم ریاضیهنهایی رو مطمئنم معدلم بالای ۱۹ میشهاما کنکور میخوام هیچی نزنم و سفید تحویل بدمبنظرتون ...
فرهنگیان که خیر ازمون اولیش اسونه اما واسه مصاحبه باید مذهبی باشید و عقاید مذهبی داشته باشید و اینکه اصلا توصیه نمیکنم اینکارو کنید با نهایی ۱۹ طبق فرمول پارسال بخوام براتون حساب کنم تراز نهاییتون ۱۰۰۰۰ میشه که که تقسیم بر دو ۵۰۰۰ میشه و صدرصد شیراز رو نمیارید اونم رشته ی محبوبی مثل کامپیوتر رو
فرهنگیان که خیر ازمون اولیش اسونه اما واسه مصاحبه باید مذهبی باشید و عقاید مذهبی داشته باشید و اینکه ...
خب من الان فیزیک و حسابان خوندم اما جمع بندی و مرور نه
میشه چند تا قسمت اسون و مشخص کنید که تو این تایم باقیمانده مجدد بخونم برا کنکور
مرسی
در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم "مرا دخمه در خاکایران کنید"
خب من الان فیزیک و حسابان خوندم اما جمع بندی و مرور نهمیشه چند تا قسمت اسون و مشخص کنید که تو این تا ...
واسه فیزیک فصل یک و چهار رو صدرصد توصیه میکنم واسه فیزیک دو فقط فصل یک واسه فیزیک ۳ هم فصل اول اسون ولی چالشی سوال میدن فصل دوم و پنجم و شیشم رو حتما حتما بخونید اصلا چیزی نداره اون دو فصل اخر و حسابانم حد و مشتق و پیوستگی و تابع صدرصد مهمه
واسه فیزیک فصل یک و چهار رو صدرصد توصیه میکنم واسه فیزیک دو فقط فصل یک واسه فیزیک ۳ هم فصل اول اسون ...
سوال پرتکرار و همیشگی : از الان بخونم ۳۰روز میشه؟