2777
2789
عنوان

به خودت نرسیدن شده ی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 91 پست
والا ک من دیدم طرف مثلا میاد با ی حالت بدی میگ عه خوشبحالت بلدی ارایش کنیا من اصلااااااا بلد نیستممم ...

من نه آرایش می کنم

نه اسم لوازم آرایشی رو بلدم به جز سه چهارتا که همه بلدن

۲۲ سالمه و در اجتماع هم بودم

پیگیر این چیزها نیستم

دوست دارم آرایش رو اما در خلوت خودم

حتی هنوز صورتم رو کامل اصلاح نکردم چون ابرو ندارم ارثی😆

اما نه پیک می هستم نه این اسامی زننده و صفات بی معنایی که شما می ذارید روی همجنستون. 

شخصیت آدم بیشتر به عقایدش برمیگرده. 

در وهله اول، چشم مردم ظاهر ما رو می بینه، در مراحل بعدی درون مون رو. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
عزیزم متن منو خوب متوجه نشدی میگم کسی ک ارایش میکنه ب خودش اهمیت میده کسیم ک نمیکنه لابد حال نمیکنه ...

هر جایی شرایط خاص خودش رو می طلبه 

من دفتر پیشخوان دارم 

یه سری خانمها میان آرایش در حد عروس....

بعد دست خط در حد کلاس دوم ابتدایی 

به این آدم نمیگم باکلاس 

......

از نظر شخصی من لازم نیست هر جایی آرایش غلیظ داشت 

میان شمال ،تو جنگل 

انقدر آرایش کردن توی اون رطوبت ،عرق کرده خیس با یه عالمه روغن روی صورت 

مشخصه معذبه 

هدفش چیه جز جلب توجه یا اعتماد به نفس به شدت پایین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی میگی عزیزم😐😂اصلا اینایی که میگی چه ربطی به حرف من داشت؟واسه خودت میبری و میدوزی

خب یه جوری میتوپی به اونایی که آرایش نمیکنن انگار گناه کردن بعدم قشنگ منظورت به اون تاپیک بود

نظافت بحثش با آرایش جداس و هر کسی باید آراسته و مرتب و تمیز باشه 

آرایش هم بنظرم دل بخواهی و کسی نمیتونه نظر بده برای بقیه 

توهم هر جور دوست داری باش و به بقیه اهمیت نده 

اونا فقط میخوان یه چی گفته باشن درست و غلطش براشون اهمیت نداره

اسی الان دیگه کسی ک ارایش کرده میگن پوستش خراب بوده با لوازم ارایشی پوشوندهکسی ک پوستش خوبه نیاز ب ا ...

چ ربطی دارهههه بابا

من ی ضدافتاب میزنم کار ب پوستم ندارم مگ ارایش فقط کرمپودره؟

ریمل و خط چشم و رژو ارایش حساب نمبکنی؟اگ حستب نیست پس منم ارایش نمیکنم

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

ارایش دیگه قشنگ نیست من توی خیابون اونایی که میبینم خیلی ارایش دارن ازشون میترسم مثل جن میشن

اونم بدرد عروسی میخوره ادمی که با اعتماد بنفس باشه برای هر بار اومدن خیابون ارایش سنگین نمیکنه حالا در حد رژ لب کمرنگ و ضد افتاب خوبه ولی بیشتر نشونه ضعف اعتماد بنفس هست

ارایش یه هنره ..به هر کسی هم نمیاد...هر کسی هم بلد نیست ..منظور ارایش لایته همونم هر کسی بلد نیست... ...

خب اسی هم از اون ور بوم افتاده و قضاوت میکنه

یکی مثل من پوستش سفید و صاف و بدون لکه

چرا مواد ارایشی بزنه به پوستش؟

تنها چیزی که استفاده میکنم مرطوب کننده و لوسیون ا ضد افتاب

گاهی وقتا رژ لب (ولی خیلی به ندرت)

خیلی ها مثل من هستن

لزومی نداره حتما ارایش کنن

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
ارایش یه هنره ..به هر کسی هم نمیاد...هر کسی هم بلد نیست ..منظور ارایش لایته همونم هر کسی بلد نیست... ...

منظورم همین بود ،ک بیشتر کاربرا چپکی متوجه شدن 

کلا فقط میخان گارد بگیرن

من نه آرایش می کنمنه اسم لوازم آرایشی رو بلدم به جز سه چهارتا که همه بلدن۲۲ سالمه و در اجتماع هم بود ...

عزیزم منظور تاپیک یچی دیگ بود

من کاری ب دخترایی ک ارایش نمیکنن ندارم ک شما خودتو شرح دادی

خب اسی هم از اون ور بوم افتاده و قضاوت میکنهیکی مثل من پوستش سفید و صاف و بدون لکهچرا مواد ارایشی بز ...

ارایش مگ فقط پوسته اخه🤣

منم پوستم صافه ولی ارایش میکنم برا پوستمم فقط ضدافتاب میزنم 

ریمل و خط چشم اینام جز ارایشه دیگ خب ربطیم ب پوست سالم نداره

شما فکر کنم دلت از جای دیگه پره😂😂من اصلا منظورم چیزی که شما برداشت کردی نبود

شما دلت از جای دیگه پره که جواب منو دادی من استارتر دلش از جای دیگه پر بود تاپیک زد جوابشو دادم

ارایش مگ فقط پوسته اخه🤣منم پوستم صافه ولی ارایش میکنم برا پوستمم فقط ضدافتاب میزنم ریمل و خط چشم ای ...

خیلی ها همون ریمل و خط و چشم هم نمیزنن ولی اراسته هستن

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید