2777
2789
عنوان

به خودت نرسیدن شده ی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 91 پست
آقا من فقط یچیزی رو نمی‌فهمم اینا که مژه مصنوعی میزارن تا بالای ابروشون میرسه و شبیه جادوگر اُز میشن ...

من خودم با مژه برای خودم موافق نیستم،اخه همون ی چسه مژه خودتم ب فنا میره

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

اینجا کاربر داشتیم تاپیک زده یه ماه حموم نرفتم یا شیو نمیکنم یا رفتم جایی از بوی عرقم چپ چپ نگاهم کر ...

اینا ینی تمیزی ک همه مرم باید رعایت کنن چ مرد چ زن ولی ارایش سلیقه ای یکی ارایش دوس داره یکی نداره و خب ب قول استاتر ما نمیتونیم بگیم کسی ک ارایش میکنه دنبال جلب توجه هیچ ربطی نداره طرف با ارایش حال میکنه رو صورت خودش انجام میده 

بیخیال میگذره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ...عمل زیبایی هم انجام ندادم که بگم خوشگلم آرایش نکنم...عزیزم کسی به شما کاری نداشت شما برو به خو ...

چی میگی عزیزم😐😂اصلا اینایی که میگی چه ربطی به حرف من داشت؟واسه خودت میبری و میدوزی 

۹۰ درصد دوستام آرایش نمیکنن در حد همون ضد آفتاب و ریمل برعکس جامعه کمکم داره میره سمت اینکه کمتر آرا ...

آفرین منم همینو میگم

آرایش زیاد اصلا قشنگ نیست تهش برای عروسی چیزی خوب باشه

هرچی ملایم تر قشنگ تر و شیک تره

ولی خب همین ضدافتاب و ریمل هم خودش نوعی آرایش محسوب میشه

یکی هم میبینی اصلا آرایش نمیکنه در عوض کلی دکتر میره و درمان میکنه پوستش عالی شه و دیگه از کرم پودر استفاده نکنه

من دارم میگم به خود رسیدن آرایش کردن نیس 

هرکسی هم که آرایش نمیکنه دلیلش این نیس که بلد نباشه

اینک خودتو همونطوری ک هستی و زیاد بزک دوزک نکنی و تو دام صنعت زیبایی نیفتی و سرشار از اعتماد به نفس باشی بله که با ارزشه و افتخار داره.تعریف به خود رسیدن دیگ آرایش نیس انواع وسایل بهداشتی مراقبتی و تناسب اندام و تغذیه مناسبه

عزیزم متن منو خوب متوجه نشدی میگم کسی ک ارایش میکنه ب خودش اهمیت میده کسیم ک نمیکنه لابد حال نمیکنه ...

بنظرمن هرکی یه جوره،نباید قضاوت کرد.

مثلا من کم ارایش میکنم چون اعتقاددارم خوشگلم و فقط یک رژ و ریمل میزنم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
عزیزم متن منو خوب متوجه نشدی میگم کسی ک ارایش میکنه ب خودش اهمیت میده کسیم ک نمیکنه لابد حال نمیکنه ...

ارایش دیگه قشنگ نیست من توی خیابون اونایی که میبینم خیلی ارایش دارن  ازشون میترسم مثل جن میشن 

با حرفات موافقم به جز قسمت آرایش کردن

چون آرایش کردن به تنهایی به منزله رسیدگی به خودت نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

عزیز من طرز تفکرت اشتباهه همه میدونن که لوازم ارایشی برای پوست مفید نیست پس ارایش کردن هم به خودت اهمیت دادن نیست شما اگه بخوای به خودت اهمیت بدی باید روتین پوستی داشته باشی یه لایف استایل سالم داشته باشی اینی که شما میگی اهمیت دادن نیست