2777
2789
عنوان

به خودت نرسیدن شده ی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 91 پست
اینک خودتو همونطوری ک هستی و زیاد بزک دوزک نکنی و تو دام صنعت زیبایی نیفتی و سرشار از اعتماد به نفس ...

اقا من سرشار از اعتماد بنفسم ،خیلیم خودمو دوس میدارم

ارایشم میکنم ولی جلف نه،تمیز و خوشبو. هم هستم ،تغذیه مناسبم دارم ،بشدتممم عاشق لباسی خوشگل موشگلم و تیپم میزنم

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرکسی زیبایی ی جوری معنی میکنه 

بنظرمن شخصی زیبایست که آرایشش درحدیه رژ وکرم پودرباشه خیلی ساده خیلی 

زیبایی شخص به تن سالم و ورزشه

البته عمل زیبایی اگر ضروری باشه خوبه

اما در مواقع غیرضرورت مسخرست

والا ک من دیدم طرف مثلا میاد با ی حالت بدی میگ عه خوشبحالت بلدی ارایش کنیا من اصلااااااا بلد نیستممم ...

خب بلد نیست دیگه

منم بلد نیستم

همیشه تمیزم 

حموم و نظافتم به راهه

ولی نه ارایش بلدم نه لوازم ارایشی رو درست میشناسم

ارایش نکردن به خودت نرسیدن نیست!

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
ارایش دیگه قشنگ نیست من توی خیابون اونایی که میبینم خیلی ارایش دارن ازشون میترسم مثل جن میشن

ارایشی ک ب صورتت بیاد قشنگه خیلیم قشنگه

اقا من سرشار از اعتماد بنفسم ،خیلیم خودمو دوس میدارمارایشم میکنم ولی جلف نه،تمیز و خوشبو. هم هستم ،ت ...

منظورم شما نبود خانوم گل،جسارت نباشه منک نمیدونم شما چطورین کلی نظرم عرض کردم روی صحبتم کسایی بود که با پوست و دندون و هیکل داغون فقط فکر رنگ مو و آرایشن

ارایش یه هنره ..به هر کسی هم نمیاد...هر کسی هم بلد نیست ..منظور ارایش لایته همونم هر کسی بلد نیست....بعد کسی ک ارایش میکنه میشه بی اعتماد بنفس از دید اینا

کسی ک با جراحی و تزریق خودشو نرمال میکنه میشه چه عیبی داره اگر احساس بهتری داره؟؟؟؟؟؟

مهم قضاوته س....

خوب شد؟؟؟؟
عزیز من طرز تفکرت اشتباهه همه میدونن که لوازم ارایشی برای پوست مفید نیست پس ارایش کردن هم به خودت اه ...

خوب من همه اینارو دارم گل ،ارایشم میکنم ،پوستمم سالم

به خود رسیدن به چیزه آرایش یه چیز دیگه.من آرایش نمیکنم زیاد ولی از هزار تا دختر آرایش کرده بهتر به نظر میرسم چون پاکیزه هستم و روتین پوستی دارم و لباس خوب می‌پوشم.مشکل اینه آرایش کردن شده روتین و هر کی انجام نده به چشم شما نامرتب و عقب افتادس.طبق مد روز هم بخوایم بگیم آرایش واقعا از مد افتاده الان میکاپ نو میکاپ یا چهره طبیعی با یه ضدآفتاب بیشتر مورد پسنده