2777
2789
عنوان

بنظرتون جدا بشم ازش لطفا بیاین 🥹

942 بازدید | 59 پست

ما دوماه یا بیشتر هست همو‌ میشناسیم 

بعد اکثر وقتا خودش قرار میزاره 

بعد من آماده میشم میزنم بیرون بهش ک میگم بیا همو ببینیم 

میگه نمیتونم بیام کار واسم پیش اومده 

یا اومده پیشم‌ یجوری رفتار کرده که می‌خواد بره و کار داره 

یکی‌دوبار اخطار دادم بهش اما اصلا توجه نمیکنه 

جمعه عصر کفت امشب همو ببینیم یا فردا شب من گفتم امروز نمیتونم فردا شب اوکیه 

اونم گفت باش 

بعد من دیشب زنگ‌ش زدم 

گفتم همو ببینیم ؟ گفت اره کجا بیام 

منم گفتم بیا اینجا گفت کارم ک تموم شد میام 

ی نیم ساعتی گذشت زنگ زد ببخشید من ی کاری داشتم الان یادم اومده باید برم انجام بدم

🙄

شما باشین واقعا چیکار میکنین 

اینجا هرکسی یه نظری داره و اون نظر از تجربیات و افکارات خودشه بهتره برای اینکه تصمیم درست بگیری بری مشاوره 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم احساس میکنم داری خودت رابهش میچسبونی یه مدت نه زنگ بزن نه پیام بزار اون بیاد سمتت

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

چرا انقد به پسرا می‌چسبند اونا شمارو فقط برای یه تایمی میخوان اینجا ایرانه انقدر ادای روشنفکران اروپایی  آمریکایی  رو در نیارین فرهنگ ما دوستی دختر وپسر رو قبول نداره چرا انقدر جامعه ی ما بی حیا شده

خداروشکر که دختر ندارم