2777
2789

اقا مگه به پربازدیدا چی تعلق میگیره که ادم بخواد سرو دست بشکنه برای اینکه اونجا قرار بگیره
انقد شماها گفتید پربازدید من فهمیدم چیه
فقط بخاطرگل رودون عکس وبلاگمو میفرستم که ببینید این متن از سال ۹۹ اونجا بوده 
من از حاملگی و زایمان به اون سختی جون سالم به در بردم الان خیلی گَویَم نمیتونید ازین بازیا راه بندازید بامن 😁😝
بخودتون اجازه ندید شما کسی باشید که مانع کار خیر دیگران بشید 

اگه ازین کارا کنید نمیگم چجوری منو حجی بعد ۲۰ سال رسیدیم به هما 🤨🤨🤨
من فقط قصدم از باز ارسال اون تاپیک شاد شدن دل چند نفری بود که اون صبح حالشون گرفته بود
حتی اگر میشد حذف میکردم تاپیکمو 
چجوری میشه حذف کرد بگید حذفش کنن والا حالا انگار چی هست😁🫶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دمشون گرم من که کیف کردم موچتو گرفتن  ...عزیز من مردم و چی فرض کردی که میگی پنهانی خودتو با پتو پوشوندی که شوهرت نبینه داری میری اتاق عمل یادت رفته بود که اتاق عمل برا سزارین نیاز به رضایت همسر داره خوبه خودم چندین ساله بخش زنان زایمانم نشستیی داستان سرهم می‌کنی!!!!  ریپ هم نزنی که اصلا جواب تو یکیو نمی‌دم چون تو فقط دنبال کامنت جم کردنی و دیده شدن که حسابی کاربران از خجالتت در اومدن

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

دمشون گرم من که کیف کردم موچتو گرفتن ...عزیز من مردم و چی فرض کردی که میگی پنهانی خودتو با پتو پوشو ...

زیر پتو رفته برای اینکه رفتنشو جلو روش با اون وضع  نبینه نه اینکه کلا نفهمه که قراره عمل بشه

دمشون گرم من که کیف کردم موچتو گرفتن ...عزیز من مردم و چی فرض کردی که میگی پنهانی خودتو با پتو پوشو ...

حقتون داستان خیانت و چرت و پرته

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دوستای گل خودمید اون یه نفرم گفته ریپ نزنم براش من الان خیلی ناراحتم🥲😂😂

سلام عزیزم شما همون خانومی نیستید که بارداری دومش روز زن بیمارستان بستری بود ؟؟

اون تاپیکم روز زن پربازدید شد ، استارترش  خیلی طنز داستان و تعریف کرده بود ، خیلی قلم خوبی داشتن اسم کاربریشونو یادم نیست البته !!!

همونی شما ؟؟؟؟😁😁

سلام عزیزم شما همون خانومی نیستید که بارداری دومش روز زن بیمارستان بستری بود ؟؟اون تاپیکم روز زن پرب ...

نه دوست عزیزم من هنوز درمورد قصابی دوم صحبت نکردم 🥲😂😂🫶

خداروشکر که از داستان ایشون خوشتون اومده 🫶🫶

نه دوست عزیزم من هنوز درمورد قصابی دوم صحبت نکردم 🥲😂😂🫶خداروشکر که از داستان ایشون خوشتون اومده � ...

عه خوب تعریف کنید 😁😁

کاش تاپیکشو پیدا میکردم میخوندین 😢

فکر کردم اونم شما بودین هردو طنز بودن 

و اینکه خیلی قشنگ تعریف میکنید ادم خسته نمیشه باز اگه چیزی دوست داشتین بگین اینجا خوشحال میشیم 😘❤️

خیلیم عالی بود داستانت.هم اولی هم دومی.خواهر من نویسنده طنزه.خیلی مشابه ایشون مینویسی.منک خیلی ذوق کردم

من حس میکردم لحجت لحجه اصفهانی باشه چون خودم اصفهانیم.همشم با لحجه اصفهانی خوندم🥴

درخواست دوستی دادم ک داشته باشمت قبول نکردی🥺🥲

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...