>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<به محیط زیست و آینده این کره خاکی فکر کنیم #احترام_به_طبیعت🍀/I rather be lost in the lights✨️
اره ولی یه سری رفتارا توشون همه گیر شده مثلا راحت فحش ناموسی میدن دانشگاه ک بودم دختره متولد ۸۷بود عین یه لات بددهن توی کوچه بازار فحش میداد ب استادا☹️☹️
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
من متاهلم فشاری از سمت خانواده روم نیست از این ور هم همسرم آدم خیلی خوبیه شده از خودش و خواستههاش م ...
منم خانواده کاری ندارن زیاد
کلا طرز فکر این نسل اینجوری ساخته شده
>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<به محیط زیست و آینده این کره خاکی فکر کنیم #احترام_به_طبیعت🍀/I rather be lost in the lights✨️
شاید،مدل صحبت شامل بی احترامی هستا،ولی میزان درکشون بیشتر شده خیلی
همون درک بیشتر منظور تاپیکم بود
میدونید این بچه ها حاصل تربیت مادرا و پدرای دهه شصت هستند. چون دهه شصتیا واااقعا توی تنگنا بودند از هر نظر بچه هاشون را ازاد گذاشتند هرکاری کردند گفتند چرا به بچه امر و نهی کنیم خودمون کم بدبختی کشیدیم. معلماشون بد بودند، حالا دق و دلیشون را سر معلمای بچه هاشون درمیارند. به خصوص اگه بچه شون دختر باشه چون قدیمترا تبعیض جنسیتی غوغا میکرد. و حالا میبینیم که اخلاقایی متفاوت توی این دهه میبینیم به خصوص دخترا. همه ی این حرفها را با قید اکثرا بخونید همه را نگفتم.
منم خانواده کاری ندارن زیادکلا طرز فکر این نسل اینجوری ساخته شده
من محیطی که توش بزرگ شدم و رفتارای تنشزا و استرس آور پدرم و مادرم و فشارهایی که تو مجردی تو هر موضوعی بهم وارد میکردن و تحمیل میکردن ازم همچین آدمی ساختن و خب جزوی از وجودم شدن و کنار گذاشتن استرس و اضطرابم خیلی سخته و از همه مهمتر مدام ترس جدایی و رها شدن دارم به خاطر تجربهای که قبلاً از سمت مامانم داشتم
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️
من محیطی که توش بزرگ شدم و رفتارای تنشزا و استرس آور پدرم و مادرم و فشارهایی که تو مجردی تو هر موضو ...
زمان بزار روی خودت و امیدوارم بهتر بشی💙هیچ چیز مهم تر از خودت نیست
منطورتون از درک چیه؟ درک توی دهه های قبلی خیلی بیشتر بود، پدر میگفت پول ندارم قبول میکردند ولی به نظ ...
نه منظور از درک درک همدیگس هم سن و سالا