2777
2789
عنوان

قبول دارین نسل جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 100 پست
خب این حرفت الان چ معنی میدع ؟ما بچه دهع نودی داریم ب شدت مستقل واجازع نمیدع کسی بهش زوربگه برعکس هم ...

خب مسلما منظورم همشون نبود

هرکسی تجربه خودشو داره

همونطوری که گفتم دهه هشتادیای اطراف من خوب بودن

همونجوری هم دهه نودیای اطراف من اینجوری بودن

جسارت نکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سرسخت و مقاوم ان و دربرابر مشکلات خودشو میزنن به بیخیالی،درباره رفتارا هم ادم با ادم متفاوته

اتفاقا من یه دهه هشتادی شکننده و نازک نارنجی و استرسی‌ام‌ و اصلا بی خیال نیستم حرص همه چیزو میخورم 

و دارم ذره ذره نابود میشم 

خصوصیات اخلاقی و شخصیتی هیچ ربطی به دهه تولد ندارن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

اتفاقا من یه دهه هشتادی شکننده و نازک نارنجی و استرسی‌ام‌ و اصلا بی خیال نیستم حرص همه چیزو میخورم و ...

توقع همه از دهه هشتادیا بالاست و این واکنش طبیعیه بنظرم

من خودم نشون میدم بی خیالم پیش خانواده و اینا

ولی استرس و اضطراب آینده ذره ذره وجودمو میخوره

بستگی داره آخه 

من خودمم هشتادیم و با هشتادیای کوچیکتر از خودم بیشتر هستم 

چیزی که میبینم خیلییی کمن اونا که واقعا احترام میذارن به همه و حتی دهه ی خودمون 

یه نفر رو میبینی میگی واو چه آرومه و فلان ولی یه هو اون روی دیگه اش پدیدار میشه 😅هم خوبه هم بد 

ولی در کل ،دهه های خیلی قدیمی که یه عده شون از ما متنفرن 😂توقع احترامم نداشته باشن ،یعنی من خودم احترام میذاشتم ولی وقتی دیدم رفتارشونو حق میدم به هم دهه ایام که احترام نذارن 👌🏻

توقع همه از دهه هشتادیا بالاست و این واکنش طبیعیه بنظرممن خودم نشون میدم بی خیالم پیش خانواده و اینا ...

من متاهلم فشاری از سمت خانواده روم نیست 

از این ور هم همسرم آدم خیلی خوبیه شده از خودش و خواسته‌هاش میزنه ولی نمیزاره من سختم باشه و اذیت بشم و هیچ فشاری تو این زندگی روم نیست همیشه هم سر اینکه من آروم باشم و به هیچی فکر نکنم کلی حرف نمیزنه باهام ولی فایده نداره چون من از بچگی عادت کردم همیشه استرسی ام و منفی نگریم خیلی زیاده 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️