2777
2789
عنوان

جواب جاری و مادرشوهرمو چی بدم

1076 بازدید | 55 پست

من پول عیدی های امسالم جمع کردن برای خودم دستبند ظریف گرفتم ک پول عیدی رو هم همه خانوادم دادن مادرم ۲۰ داد دایی ها و خاله نفری  هم ۴ یا ۵ تومن دادن که ما رسممونه هرچقور بدن همونقدر هم مادرم پس میده به بچه هاشون 

که من کل پولارو من دادم یه دستبند خریدم 

مادرم شوهرم اومده به جاریم بگه قناعت کنه منو مثال زده گفته فلانی با پول عیدی هایی ما که بهش دادیم طلا خریده 

درحالی که اون کلا یه تومن عیدی داد چون کارت هدیه بود نگه داشتم کادو بدم به کسی ديگه 

استفاده نکردم اصلا 

الان جاریم فک کرده پول دستبند رو کلا مادرشوهرم و برادر شوهرم دادن

چون شوهرش به همسرم بدهکار بود نزدیک به سه سال بود پول مارو نمی‌داد دیگه بازور و بلا امسال داد 

الان خانوم فک میکنه اون پولو برادر شوهر زده کارت شوهرم عیدی داده به ما درحالی که پول خودمون بود طلا گرمی ۳ تومن پول قرض دادیم گرمی ۸ تومن بازور پس داده 

الان زنگ زده من راضی نیستم با پول منو و مامانی(مادرشوهرم) برای خودت طلا بخری

یکم که بحثمون بالا گرفت اینا گفتم شوهر تو پول مارو بزور داد عیدی کجا بود اصلا باید سود پول منو تو این دو سال بدین پول من بی ارزش شده 

نمیدونم چرا این حرفو زدم🤦🏻‍♀️اونم الان یه داستان جدا قراره بشه برام 🤦🏻‍♀️الانم میخوام زنگ بزنم مادرشوهرم جواب اونم بدم کلا یه تومن عیدی داده پشتم داره حرف میزنه چی بگم ؟بگم بیام اون کارت هدیه هم بدم بهت یه وقت لازم میشه؟

میگما یه دستنبدم میخرید جار میزنید؟چه دلیلی داره همه بدونن دستبند خریدی

خب مادرشوهرم تو دستم دید سیزده بدر 

از اونجایی که دست شوهرم یکم‌تنگه طلبشو از داداشش گرفته مادرشم به شدت ناراحت شده شروع کرد تیکه بندازه که منو سریع گفتم خودم با پول عیدی هام خریدم سردرد نندازه منو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب مادرشوهرم تو دستم دید سیزده بدر از اونجایی که دست شوهرم یکم‌تنگه طلبشو از داداشش گرفته مادرشم به ...

میگفتی بدل هست به قول ایشون چه لزومی داره بگی چی خریدی 

من طلا میخرم حتی خانواده خودم نمی فهمند 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
خب مادرشوهرم تو دستم دید سیزده بدر از اونجایی که دست شوهرم یکم‌تنگه طلبشو از داداشش گرفته مادرشم به ...

بالاخره طلبت رو باید میداد میخواستی اصلا آتیشش بزنی خودتون بهشون رو میدین 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

بنظر من ک ب من ربطی نداره عروسمون چ میخرع چ نمیخره همینکه از پدرم پول نگیرن کافیه زندگی خودشون ب خودشون مربوطه اما زمانیکه میان پول از پدر من میگیرن و از اون طرف عروس میره بریز بپاش میکنه دیگ واقعا زوره 

شب برو خونش کارت هدیه شو هم ببر بهش بده بگو من لازم ندارمپشت سرمنم دیگه حرف نزنید بگو مادر قیمت طلا ...

همینکارو میکنم شب نه همسرم میاد نمیزاره هی میگه ول‌کن

عصری پا میشم میرم کارت رو پس میدم میام 

به فرض که با پولی که از برادر شوهرت طلب داشتید رفتی دستبند گرفتی به جاریت چه مربوطه؟ به اون نباید ...

این خانوم اصلا طلب رو به روی خودش نمیاره میگه اون پولو شوهرم به شما عیدی داده