2777
2789

حالا کامل توضیح نمیدم ولی دو روز پیش سر چیز بیخود که من تقصیری نداشتم برداشت دوتا سیلی خیلی محکم زد یکیش خورد به چشمم شدیدا درد کرد 

رفتیم دکتر گفت مشکلی نیست فقط التهاب داره دو تا قطره داد گفت یک هفته دیگه باز بیا

ولی چشمم یه درد کمی داره و پلکم یکم کبود شده پلکم کامل کبود نداشته ۱ سومش یا ۱ چهارم اینجوری 

بعد من میخواستم به پدرم خبر بدم بعد برم پزشکی قانونی بعد برم خونه مادرم قهر قصدم جدی جدی بود به طلاق هم می‌کشید واسم مهم نبود 

اینم نمیدونم پشیمون شد ترسید چی شد هی مهربون تر شد 

اول تهدید که بری دادگاهی پاسگاهی پزشکی قانونی جایی 

دیگه چشممو رو همه چی میبندم فقط طلاق و .... قسمم میخورد

خب بچه ها من حامله ام سخت خانواده ها رضایت میدن به طلاقم اگه میرفتم همه کاره کوزه ها مریخت سر من

هنوزم چشمم درد میکنه

اما قصدم واسه رفتن و گفتن به همه جدی جدی بود

بعد شروع کرد التماس که بیا بریم زیارت بعد خواستی قهر کنی قهر کن

منم نمیدونم چیشد خر شدم یا چی قبول کردم

رفتیم اولش یکم بد و بیراه گفتم بعدش خر تر شدم انگار نه انگار چیزی شده 

البته تو سفر یک روزه هر چی خواستم خرید و هیچی نگفت بهم

بعد که اومدیم هم همینطور 

بعدش وقتی رسیدیم خونه من پشیمون شدم بخاطر بخششم

اما اون برخلاف همیشه زیاد گیر نمیداد کارهای خونه رو خودش میکرد و....

بعد هم شب من قسم خوردم یا باید ببری پزشکی قانونی نامه بگیرم یا میرم به همه میگم

قبول نکرد 

بعد هم میگه تمومش کن من گوه بخورم یبار دیگه کتکت بزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب تموم شده الان مبخای کشش بدی؟

عجیبی ها ..اون موقع ک بابد قهر میکردی نکردی الان یادت افتاده!

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

الان نمیدونم واقعا چیکار کنم خب بیام ببخشمش نمیتونم واقعا انگار کینه گرفتم ازش 

مثل قبل دوسش ندارم هر وقت چشمم درد میکنه یا کبودیشو میبینم کم میمونه خودمو بکشم که چرا بخشیدمش

از اونطرف با حرفاش و قسمش و التماس الانش هم باز بهش اعتماد ندارم باورش ندارم ممکنه باز هم کتک بزنه چون روانیه

اما از یه طرف هم نمیدونم برم قهر برم دادگاه یا نه 

بلاخره خانوادش از خودش بدترن تا ما یه دعوای کوچیک کنیم تا چندماه آتیش بیار معرکه میشن

جز اون خانوادم ناراحت میشن حزفم میوفته تو زبونا

حامله هم هستم 

ب پدرت خبر بدهیا خودت تنهایی برو پزشکی قانونیپشت گوش ننداز حتی طلاق نگیری هم مدرک دستت نگه دار

به پدرم نمیخوام بگم به مادرم گفتم 

میریم پزشکی قانونی ولی نمیخوام شوهرم بفهمه 

بعد پزشکی قانونی کی بازه

امروز عید فطره تعطیله بازه

شما هربار تاپیکهات یه طوری هست، یا خیلی تخیل قوی داری یا خیلی زندگی پرچالشی داری 

اگه واقعا قصدت جدی بود  میرفتی پزشک قانونی، نیازی نیست به خودش بگی منو ببر

آخه کدوم مرد عاقلی خودش میزنه خودش هم میبره پزشک قانونی، چه تصمینی هست دوباره تکرار نکنه؟ 

عزیز میخای دوباره کتک بخوری سکوت کن..

من پیشنهادم اینه با پلیس تماس بگیری بیاد صورتجلسه کنه و اقدام قانونی کنی و پزشکی قانونی بری همین باعث میشه بفهمه اگه دوباره کتک بزنه باید دیه بده و یا زندان می افته اگرم طلاق بده که دیگه هیچوقت ازش کتک نمیخوری. ولی سکوت کنی و با مهربونیش خر بشی بعد اینکه جای کوفتگی ها رفت دوباره همین آش و همین کاسه اس

این دفعه رو بیخیال. انچنان ب گه خوردن بندازش از لحاظ مادی و معنوی ک دیگه از اینکارا نکنه

اولش بیخیالش شدم اما همش انگار یه صدایی تو گوشم میگه اگه کورت کرده بود چی 

امشب بهش گفتم اگه چشمم طوریش میشد میرفتم اتاق عمل دوتا چشمای تو رو از کاسه در میاوردم

نمیتونم انگار دست خودم نیست ازش ترس دارم میترسم یه روزی هم اینجور بی سر و صدا بکشه منو

خب تموم شده الان مبخای کشش بدی؟عجیبی ها ..اون موقع ک بابد قهر میکردی نکردی الان یادت افتاده!

خب آدم اون لحظه داغه نمی‌فهمه چی به چیه نمیتونه درست تصمیم بگیره 

الان برگشتم خونمون انگار پای موندن ندارم یه کار کوچیک واسش انجام میدم سختمه 

دوسش داری ؟ وقتی دوسش داشته باشی هر کاری کنه بازم میبخشیش و دور از جون ب قول خودت خر میشی.

عشق این چیزارو نمیشناسه گلم 

ولی اگر خیلی کتک میزن۶ بر دوست داشتن و عشق غلبه کن و ترکش کن :)

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️

به پدرم نمیخوام بگم به مادرم گفتم میریم پزشکی قانونی ولی نمیخوام شوهرم بفهمه بعد پزشکی قانونی کی باز ...

ادارات از پنجم عید باز بودن

این به قصد کشت زده ،ادم الکی ب سر و  صورت و چشم کسی نمیزنه چون خیلی خطرناکه ،باردار باشه هم دیگه بدتر

اگه به دستت یا پات یا پشتت زده بود میگفتم اینبار بیخیال ولی با این شرایط حتما پیگیری کنید