2777
2789

از عصبانیت دستام داره میلرزه یه عده نادون ضعیف که فکرکنم بچه سال هستن نشستن تو سایت مذاکره میکنن و بددددترررررریینننن اتفاقی که ممکنه بیوفته رو میگن و زنای باردار و شیرده و استرس میدن حرف زدن بلد نیستی سکوت کن هیچی نگو رد شو 

اره خیلی ادم مهمی هستی صاف آمریکا میاد تورو میزنه باور کن اصلا مهم نیستی کسی کاریت نداره انقد فشار و استرس نیار تو نی نی سایت برو یه جا دیگه بحث سیاسی کن اینجا نی نی سایته نه اتاق مشاوره ی رئیس جمهور جمع کن بابا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بپرسم چی شده؛ باور میکنید جدی میگم؟ یعنی تلویزیون نمیبینم؛ کانال و پیج خبری ندارم؛ با اطرافیان زیاد حرف نمیزنم و... فقط اینجا دیدم فردا مذاکره‌اس مگه قرار نبود مهر باشه؟ حالا جنگ چیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دیگه مردم که تو غار زندگی نمیکنن اتفاقی بخواد بیفته خبرش رو اینجا نشنون از جای دیگه میشنون

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
مهمه نیاز نیست هر چرت و پرتی بگن هیچ اتفاقی هم نمیوفته انقد ساده نباشین

خب شما اختیار داری بری تو تاپیک یا نری 

کسی شما رو زور نکرده 

والا منی که مجردم و مادر نیستم هم ناراحت میشم ولی اختیار خودمو دارم که تو این تاپیکا شرکت نکنم