2777
2789
عنوان

شوهرم زده سیاه و کبودی کرده میگه به کسی نگو بگو خوردم زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 67 پست
نمیتونم بخدا انگار ترس جونمو دارم کنارش به یه مدرکی چیزی نیاز دارم واسه کنارش موندن کاش پزشکی قانونی ...

پیش همون دکتری که رفتی هم‌فکر کنم بتونی بری اونم دکتره دیگه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم دیگه ول کن کشش نده.ایشون پشیمون شده خدا راشکر معذرت خواهی کرده و سعی کرده ازدلت دربیاره.فکرکرد ...

چی بگم اما من ترس جونمو دارم دیگه کنارش 

نمیدونم درکم میکنید یا نه

من تجربه ای ندارم ولی اگر پزشک قانونی هم نرفتی لا اقل خودت عکس بگیر

گرفتم 

الان میگه ننه خرابم ناهار دعوتت کرده من گفتم نمیرم 

دلمم نمیخواد حقیقتش ببینمشون 

چی بگم اما من ترس جونمو دارم دیگه کنارش نمیدونم درکم میکنید یا نه

اره خیلی سخته   ادم انگار اعتمادش کم میشه ولی خوبدتو زندگیدهمه دعوا پیش میاد کم و زیاد .ولی زدن خیلی سخته .یه تعهدی چیزی ازش بگیر علت عصبانیتش چی بود   اخه میگی سه ماه هم ...نداشتی  شاید به خاطر اون بوده هر چند دلیل نمیشه زنشو بزنه وای خوبدیکی از نیازهای اصلی اصلی اصلی مردا همونه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بخوای نخوای شوهرت میفهمه چون باید کلانتری نامه بده اینبارو اگه میتونی چیزی به نام کنی یا حق طلاقی بگ ...

بخاطر همون نگفتم به بابام از مادرم خجالت می‌کشید یکبار دعوامون گفتم دیگه واسش مهم نیست

بعد الان بنظرت چی بگیرم ازش چه تعهدی چه چیزی 

گرفتم الان میگه ننه خرابم ناهار دعوتت کرده من گفتم نمیرم دلمم نمیخواد حقیقتش ببینمشون

اخه را چشم کبود ببرتت

رفتم نسخه اش هست هنوز فقط اون تا بعد ۱۳ تعطیله دیگه

درمانگاه ها باز هستن مگر اینکه مطب رفته باشی

اخه را چشم کبود ببرتت

آره میگه گفتم از پله برقی افتادن 

ولی کبودی پله برقی اینطور نمیشه اون سلیطه ها هم میفهمن بیشتر خوشحال میشن

نمیرم صورتشون نمیخوام ببینم