2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر برون گرام 😫😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 38 پست
خودت چی قبول شدی ک از روند درس خوندنت ب بچه ها میگی

😐😐

عزیزم اگر قبول شده بودم به نظرت توی کتابخونه دنبال مار می‌گشتم!؟

میان میپرسن دیگه برای فضولی...

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من              گذشته فریبم داد! ...حال عذابم میدهد:(....از آینده وحشت دارم...

بیشتر ببینید

منم مثل شمام،سالها بود قبل مهمانی ها این تصمیم رو‌میگرفتم ولی نمیشد😅راستش تصمیم گرفتم خودم رو بپذیرم و گفتم خب این شخصیت منه ولی کاری که میکنم سعی میکنم سنجیده تر حرف بزنم و‌چرت و‌پرت نگم😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره کاش بلد باشم حرف نزنم میمیرم خواهرم میگه فقط تو توانایی اینو داری خودت یه جوک مسخره بگی بعدش هار ...

همین می‌تونه نقطه قوت باشه برات ازش استفاده کن شما میتونی خوب صحبت کنی پس ازین استعدادت برای ایند ه ت استفاده کن مثلاً شغل هایی مثل مشاوره خیلی به درد شما میخوره بعد میتونی سمینار برگزار کنی و دوره بذاری و درآمد داشته باشی ازین راه😊

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خوب کمتر دهن مبارک باز کن هیچکس ام نیاز به کمک و انگیزه تو نداره سرت تو کار خودت باشه

باشه اما یکم اروم تر نمیتونستی بگی عزیزم قلبم خورد شد🥲😂

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من              گذشته فریبم داد! ...حال عذابم میدهد:(....از آینده وحشت دارم...

بیشتر ببینید
نمیدونم چند سالته ولی همه مون یک همچین دوره ای داریم 🦥 می‌خوایم مثل ونزدی رفتار کنیم 😀🦥

ونزدی کیه عزیزم

من ۲۰ سالمه

بیشتر ببینید
حالا من اینطوریم که میرم یه مکان عمومی توروخدا توروخدا میکنم کسی باهام حرف نزنه که من مجبور نشم باها ...

اونجوری خوبه

بیشتر ببینید