2777
2789

همش میگ ک سوال های کنکوری تونو از من بپرسید 

من یبار رفتم پرسیدم گفتم 1 سال میتونم فیزیو بیارم گفت که نه نمیاری و.. 

دوستامم پرسیدن همش کوبید فازش چیه نمیدونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجازه ندین این دسته از آدمای احمق برای موفقیتتون معیار تعیین کنن

نپرسید از کسی این سوال ها رو 

شما برو ازش بپرس دوسال میشه پزشکی آورد میگه نه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

خوب عزیزم اگه نمیخوریم

واقعا نمیشه در اکثر موارد

خیلی شرایط سخت شده اکثرا نمیتونن 

متاسفانه ی سری حرفای انگیزشی زردو کردن تو کله بچه ها فکر میکنند راست میگن

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

خوب عزیزم اگه نمیخوریمواقعا نمیشه در اکثر مواردخیلی شرایط سخت شده اکثرا نمیتونن متاسفانه ی سری حرفای ...

عزیزم چی میگی؟ 

من دیدم کسی حتی توی سه ماه هم تونسته قبول بشه 

یکسال که جای خود دارد 

برید بپرسید ۵۰ درصد قبولی های رشته تاپ زیر یکسال وقت گذاشتن 

این‌ نمونه هارو واقعا نمیدونم از کجا میارید

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
عزیزم چی میگی؟ من دیدم کسی حتی توی سه ماه هم تونسته قبول بشه یکسال که جای خود دارد برید بپرسید ۵۰ در ...

اونی ک تو ۳ماه قبول شده قطعا تو گوشی ول نمی‌چرخیده.

بعدم ضریب هوشی همه آدما بالا نیست ک.

عزیزم چی میگی؟ من دیدم کسی حتی توی سه ماه هم تونسته قبول بشه یکسال که جای خود دارد برید بپرسید ۵۰ در ...

بیخیال انشا الله استارتر و همه کسانی که هدف دارند موفق شند ولی واقعیت همینه

شما خودت پزشکی؟

یا پیرا?

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

اونی ک تو ۳ماه قبول شده قطعا تو گوشی ول نمی‌چرخیده.بعدم ضریب هوشی همه آدما بالا نیست ک.

استارتر هم درمورد یکسال پرسید نه سه ماه 

بیشتر ببینید
بیخیال انشا الله استارتر و همه کسانی که هدف دارند موفق شند ولی واقعیت همینهشما خودت پزشکی؟یا پیرا?

نه نیستم 

ولی دوستان پزشک زیادی دارم و بینشون دیدم 

بیشتر ببینید

اون زمانی که با سه ماه میشد کنکور رو بست دیگه گذشته واقع بین باشیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید