2777
2789
خب مسئله این بعد غذا اصلا نمیتونم تکون بخورم نفسم نمیتونم بکشم

پرخوری داری؟ یا کم میخوری و چاق میشی؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه جالب فک میکردم از اضافه وزنم مرسی گلم وقت گذاشتین❤️ برم دارو میدن یا میگن وزن کم کنم ؟

خواهش میکنم 🙏 عزیز خیلی خیلی افراد چاق داریم که اینقدر سبک هستن و راحت که براشون چاقی مهم نیست ، افراد لاغر هم داریم که انگار کوه روی شونه هاشون هست از سنگینی .. شما احتمالا معده و طبع بدنتون سرد هست .. ممکنه دارو هم بدن یا هر درمانی الان درمان ها زیاده ( فقط طرف پیکرتراشی و این مدل چیزهای جدید جراحی و این حرف ها  نرید)  که عوارض داره فقط دارو ، رژیم و درمان های خوراکی خود دکتر راهنمایی می‌کنه شاید اصلا نیازی به کاهش وزنتون نباشه 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
خواهش میکنم 🙏 عزیز خیلی خیلی افراد چاق داریم که اینقدر سبک هستن و راحت که براشون چاقی مهم نیست ، اف ...

پس حتما باید یک دکتر سنتی برم بخدا انگار یک هزار کیلو هستم اصلا توانایی کار کردن ندارم مخصوصا دو ساعت بعد غذا حتی سفره جمع نمیکنم یعنی نمیتونم جمع کنم مگر خیلی خیلی کم بخورم 

منم همین قدم تقریبا وزنم ۶۴ فکرکنم بعد ماه رمضون وزن نکردمشما اگه تازه زایمان کردین طبیعی هست بعد دو ...

نه ۴ سال گذشته سه تا بچه ۴ سال و ۶ و ۸ دارم 

وزنم پایین نمیاد خیلی استعداد چاقی دارم

پس حتما باید یک دکتر سنتی برم بخدا انگار یک هزار کیلو هستم اصلا توانایی کار کردن ندارم مخصوصا دو ساع ...

بله عزیز  دکتر خوب طب سنتی یا پزشک داخلی شهرتون بررسی کنید هر کدوم مقدور بود ماهر باشه  حتما همیشه زیر نظرش باشید چون مشکلتون غیرعادی هست . إن شاء الله حل میشه نگران نباشید 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
نه ۴ سال گذشته سه تا بچه ۴ سال و ۶ و ۸ دارم وزنم پایین نمیاد خیلی استعداد چاقی دارم

خانواده ماهم استعداد چاقی دارن به خصوص ناحیه شکم

تعداد بچه وسن هم تو اضافه وزن تاثیر میزاره البته اگه سزارین  باشی من دوتا بچه دارم متاسفانه خیلی شکم دارم هرکاری میکنم اصلا کوچیک نمیشه دیگه باید بسازم

شماهم خیلی اضافه ندارین

من قدم 173 و خورده ایه وزنم 85 از خودم بدم میاد چرا فکر میکنین چاقی خوبه لاغرا دوست دارن چاق بشن چاقا دوست دارن لاغر چیکار کنم وزن کم کنم من ورزش کردم جواب نداد حتی یک وعده در روز فقط میخوردم جواب نداد روزه گرفتم اصن انگار نه انگار 15 سالمم هست

من قدم 173 و خورده ایه وزنم 85 از خودم بدم میاد چرا فکر میکنین چاقی خوبه لاغرا دوست دارن چاق بشن چاق ...

عزیزم ماشاالله چه قدی دارین خب شما که از من وزنتون نسبت به قدتون کمتر بعدش هم تو سن رشیدین انشاالله کم میکنین