2777
2789
عنوان

طرف ما همه پسرا زیر 23 ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 158 پست
حتما باید یه دختر بدبخت کنه طلاق بده بره باز دنبال عشق و حالش؟!!

چرا طلاق ؟؟؟اگه دختر و پسر با چشم باز انتخاب کنن اتفاقا ازدواجاشونم خیلی موفقه اطراف ماهم کم نیستن پسرایی که زود ازدواج میکنن و اتفاقا خیلی هم خوشبختن پسر اگه مسئولیت پذیر باشه میتونه خانواده رو اداره کنه و ربطی به سن و سال نداره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدمت نری میتونی سند بنام بزنی و گواهینامه بگیریاستخدام هم خیلی از شرکت های خصوصی دیگه پایان خدمت نمی ...

الانم سربازم 

با فوق لیسانس هم اومدم سربازي 

درضمن شرایط هرکسی هم فرق داره، کسی لنگ همین پایان خدمت برا مهاجرته یکی هم احتیاجی پیدا نمیکنه بهش و وبال گردنشه

فقط خواستم جواب ایشون رو بدم ک فهمیدم خودشم پسره 

چجوری حساب کرده تا حالا نمیدونم

کاربر اقا

بنطر من پسرا باید ‌سربازی برن کار خوب خونه خوب ماشین خوب دو سه سالم عشق و حال بعد زن بگیرن من دیدم ...

منظارت اینه چند سال زنا کنه یا صیقه؟؟؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
بنطر من پسرا باید ‌سربازی برن کار خوب خونه خوب ماشین خوب دو سه سالم عشق و حال بعد زن بگیرن من دیدم ...

کسی که بخواد فیلش یاد هندستون بکنه بعد بلوغ جنسی و سن ۱۶ ۱۵ سالگی با وجود زنای بیزینسی و یکم خرج کردن پول پدر به مرادش میرسه........

ذات طرف مهمه بنظرم

چرا طلاق ؟؟؟اگه دختر و پسر با چشم باز انتخاب کنن اتفاقا ازدواجاشونم خیلی موفقه اطراف ماهم کم نیستن پ ...

هیچ پسری توی سن 22 الی 23 سالگی مستقل نیست و تانوایی مدیریت یه خانواده نداره !!

اینم توی این اوضاع یک پسر توی این سن باید دنبال مستقل شدن کار و تلاش باشه که وقتی رسید 26 سال27 سالگی بره ازدواج کنه اون وقت این میشه یه ازدواج موفق هم تفریح هات خودشو با دوستاش داره هم به شغل اش میرسه هم در اینده ازدواج اش تضمینه !!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

منظارت اینه چند سال زنا کنه یا صیقه؟؟؟

اونو نمیدونم خود داند و خدای خود 

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
بیشتر ببینید

شما چجوری حساب کردین بعد سربازي، ماشین و خونه خوب داشته باشه؟ 

نکنه شرایط اقتصادی توی این قسمتی ک مازندگی میکنیم بده؟؟؟ 

کاربر اقا

با این شرایطی ک درست کردن پسرا نمیتونن قدم بزدارن برا ازدواج

چی بگم دخترا حق ام دارن وضعیت جامعه افتضاح 

وقتی دلار بشه سه رقمی:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍