2777
2789

چجور خودتون و آروم میکنین؟

من همش میریزم تو خودم 

خودم تنهایی غصه میخورم به آینده ی نامعلومم فکر میکنم

برا دردام گریه میکنم

یه موقع هم صبر لبریز میشه با مامانم حرف میزنم

اما خب اوضاع بدتر میشه 

میرم سمت کار

اهنگ میزارم

میشینم آرایش کردن

کارای مورد علاقمو میکنم

میزنم بیرون 

ولی خب حقیقتا اون دلم آروم نمیشه

دلم یکی بود بدون ترس میتونستم باش حرف بزنم

یکم درک میشدم آروم میشدم

ولی خب

دیشب شب خیلی بدی داشتم 

تا حالا نتونستم از فکر بخوابم سینم پر از بغض

ولی حتی اشکم نمیاد

این شد اومدم دردودل کنم یکم با شماها

شمایی که شاید مثل من باشید

بگین چجور آروم شم

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید

با امام حسین حرف میزنم ، انگار جلوم نشسته گریه میکنم و همه چیو میگم 

بعد میگم کمکم کن و ازین حرفا ، زیارت عاشورا میخونم یا یکی دوتا سوره کوچیک ، یا نذری چیزی میکنم اگر مشکلی باشه 

اگرم نه که فقط حرف میزنم و گریه میکنم و ازشون میخوام حالم بهتر بشه 

معجزه اس واقعا ، بنظرم ارتباط با معصومین و امام هارو در نظر بگیر خیلی حالت بهتر میشه انگار سبک میشی 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم الان از زندگی بریدم و هیچ پناهی هم ندارم نه شما با خودمم یه وقتا رفتن بهتر از موندنه من البت ...

درسته 

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید

من فقط با پناه بردن به خدا و اهل بیت(ع)

حقیقتا نمیتونم تصور کنم اگر اینطور نبود چی میشد، قطعا نابود میشدم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
با امام حسین حرف میزنم ، انگار جلوم نشسته گریه میکنم و همه چیو میگم بعد میگم کمکم کن و ازین حرفا ، ز ...

متاسفانه یه دوره اس اعتقاداتم ضعیف شده 

نه ایکه قبول نداشته باشم ولی چون خیلی غرق مشکلاتم دور شدم 

بیشتر ببینید
متاهلی یا مجرد؟

مجرد 

بیشتر ببینید

امید به خدا و گریه کردن

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

بیشتر ببینید
من فقط با پناه بردن به خدا و اهل بیت(ع)حقیقتا نمیتونم تصور کنم اگر اینطور نبود چی میشد، قطعا نابود م ...

نمیدونم شایدم برا همینه من دارم نابود میشم 

زیر این همه غم

بیشتر ببینید