2777
2789

اصلا نمیتونم از تنهاییم لذت ببرم

صب ک بیدارمیشم بغضی میشم از تنهایی

یا میخابم لنگ‌ظهربیدارمیشم ک همه اون موقع بیدارشده باشن مثلا ۱۰ ونیم ۱۱

ک بتونم زنگ بزنم ب یکی بعد روزمو شروع کنم

چون رابطمم خیلی باشوهرم خوب نیست درکم نمیکنه حس خفگی دارم

بخاطرهمین انگار بی پناه موندم

شوهرم خیلی دهن بینه و ب حرف همکاراش و یکی از دوستاش ک ازمن خوشش نمیاد خیلی دیگ ذاره ب من بی توجهی میکنه

منم دیگ بهش محل نمیدم

خسته شدم از بی توجهیاش دلم توجه میخاد همین ک در طول روز سرکاره ی بار بهم زنگ بزنه و نمیزنه

تموم تلاشمو گذاشتم رو پیشرفت خودم ک ی کاری راه بندازم و وسط راهشم

بنظرتون چیکارکنم از این تنهاییم لذت ببرم

دیروز دوستم اومده خونمون از صب تا غروب کنارم بود حالم خوب واقعا

برم پیش مشاور یا ن؟

ب نظرم برو منم کاملا برعکس توام فوبیای جمع دارم اگه بیشتر از چند روز مهمون بریم یا ی نفر زیادی پیشم ...

وای من تنها باشم حس خفگی دارم باید یکی باشه ک دلم نگیره یا مدام درحال زنگ‌زدن ب اینو اونم ک حرف بزنم باهاش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو 

شاید خیلی برون گرایی 

البته کمبود محبتت از سمت شوهرتم بی تاثیر نی حالا من ۵سالم تنها بمونم بهم خوش میگذره 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

وای نه . تنهایی عشقه واقعا به شرطی که تنهاییت پر شده باشه از رسیدگی به خودت و عشق و توجه به خودت ، من بهترین لحطات روزم لحظاتیه که تنهام ، میرم یه اهنگ میذارم غذای مورد علاقه یا کیک مورد علاقمو درست میکنم ، میرم دوش میگیرم میشینم جلو اینه موهامو فر میکنم به پوستم ماسک میذارم انقدر خودمو بوس میکنم تو ایینه ، میرم پیاده روی شمع روشن میکنم عاشقانه کتاب میخونم ، کلن خیلی خودمو تحویل میگیرم طوری که همه حسودیشون میشه ، توام لذت ببر از زندگیت چرا همش اویزون دیگرانی مگه اونا کین اخه 

وای من تنها باشم حس خفگی دارم باید یکی باشه ک دلم نگیره یا مدام درحال زنگ‌زدن ب اینو اونم ک حرف بزنم ...

خب احتمالا برونگرایی ولی دیگه افراطی شده میتونی کنترلش کنی من کاملا برعکس شمام  درونگرایی منم افراطیه ولی مشکلی ندارم باهاش

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

برو شاید خیلی برون گرایی البته کمبود محبتت از سمت شوهرتم بی تاثیر نی حالا من ۵سالم تنها بمونم بهم خو ...

ب شدت برونگرام

من تازه اومدم خونه جدیدم

خیلیم دل بازه و دوسش دارم ولی اصلا حالم خوب نیست هی میگم یا یکی بیاد پیشم یا من برم جایی فقط تنها نباشم

نه من خیلی از تنهایی خوشم میاد 

من میدونم مشکل شما چیه شما بخاطر مشکلی که با همسرتون دارین دنبال توجه و محبتین واسه همین وابستگی شدید به حضور بقیه دارین ولی عزیزم اینجوری خودت آسیب میبینی اینکه همش بخوای اینجوری زندگی کنی یه جا بهت ضربه میزنه چون ممکنه یه روز کسی در دسترست نباشه و مجبور شی تنها بمونی! چرا با یه روانشناس حرف نمیزنی؟ مشکلی نیس که حل نشه

وای نه . تنهایی عشقه واقعا به شرطی که تنهاییت پر شده باشه از رسیدگی به خودت و عشق و توجه به خودت ، م ...

دقیقا منم عین توام  موقع ورزش کسی پیشم باشه حس میکنم مزاحممه یا کلا کارای دیگه 

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

نه من خیلی از تنهایی خوشم میاد من میدونم مشکل شما چیه شما بخاطر مشکلی که با همسرتون دارین دنبال توجه ...

دقیقا

اخه باباشم این مدلیه کلا همه چیش ب باباش رفته

اصلا بلد نیستن با زن چطور رفتارکنن

وای نه . تنهایی عشقه واقعا به شرطی که تنهاییت پر شده باشه از رسیدگی به خودت و عشق و توجه به خودت ، م ...

متاهلی؟من مجرد بودم اینطوری نبودم ازوقتی متاهل شدم این حس ترس از تنهاییو پیداکردم

نه من خیلی از تنهایی خوشم میاد من میدونم مشکل شما چیه شما بخاطر مشکلی که با همسرتون دارین دنبال توجه ...

راستشو بخوای قبلا تو منطقه خودمون ۶ ۷ باری تو دوران عقد بودم رفتم مشاوره باهمسرم سره رفیق بازیش مشکل داشتیم ولی مشاوره خیلی ادمی نبود ک بخواد راهنماییت کنه و راهکار بده بهت بیشتر وقت کشی میکرد تا پولشو بگیره و بندازهدجلسه بعدی 

با ی مشاوره دیک ام تلفنی ۲ باری صحبت کردم و ۲برابر پول مشاوره دادم بد نبود

ولی همشون همش بزرگ میکنن مسئله رو ک باید بیای تا جلسه اخرو‌زندگیت داره ب جاهای باریک میکشه و ازاین‌چیزا

۷ ۸ ماه پیشم رفتم پیش مشاور اولیه حضوری رفتم گف طلاق بگیرنمیتونم بهت راهکاربدم

اومدم سره خونه زندگیم

نتیجه یه تربیت اشتباهه متاسفانه ولی شما حتما به فکر خودت باش نذار این ترس از تنها بودن اذیتت کنه

من خیلی مراقب خودمم

ی لحظه حس کنم حس خفگی دارم سریع اماده میشم میرم بیرون اونم با ارایش و عطر و لباس شیک

راستشو بخوای بیشتراز هر موقعی ب فکرخودمم

منتظرم ایام عید بگذره و برم صبا باشگاه 

برای ساعتای ذیگ ام کلاس خیاطی رفتم و پولامو جم کردم دارم چرخ میخرم ی کاری راه بندازم

دقیقا منم عین توام موقع ورزش کسی پیشم باشه حس میکنم مزاحممه یا کلا کارای دیگه

ادمای این زمونه مفت نمی ارزن ، ۹۸ درصدشون دنبال جنس مخالف و افسرده و انرژی منفین ، ادم باید از تنهاییش لذت ببره اگه هم ادم درست حسابی دید در حد دوسه تا باهاشون رابطه کنه ، این افسرده ها فقط حال ادمو خراب میکنن