2777
2789
عنوان

ینی فوبیای تنهایی دارم یا شماام اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 20 پست
راستشو بخوای قبلا تو منطقه خودمون ۶ ۷ باری تو دوران عقد بودم رفتم مشاوره باهمسرم سره رفیق بازیش مشکل ...

بنظرم بازم بگرد این دونفری که گفتی اونقد کارشون حرفه ای و مورد تایید نبود 

ولی استارتر جان یه چیزی بگم ناراحت نشی دکتر هلاکوییم رک میگه این تحفه ای که میبینین بدتر میشه ولی بهتر نمیشه! اون موقع که فهمیدی رفیق بازه باید محتاطانه تصمیم میگرفتی ترک عادت در آدما خیلی سخت اتفاق میوفته اینکه شما تلاش کنی اون روانشناسم راهکار بده فقط نیست ۲۰جلسه مشاوره برو خودتو عوض کن ولی تا زمانیکه همسرت نخواد تغییر کنه تغییر نمیکنه. با توجه به اینکه گفتی تفکرات پدرشو داره این باورا دیگه درش نهادینه شده و قطعا روش استمرار داره میاد شمارم مقصر میبینه! من حرفم اینه شما فقط به فکر خودت باش نباید این وسط آسیب ببینی

من خیلی مراقب خودممی لحظه حس کنم حس خفگی دارم سریع اماده میشم میرم بیرون اونم با ارایش و عطر و لباس ...

خیلیم عالی ولی با قضیه تنهاییتم کنار بیا وابستگی زیاد از حد و مرزش بگذره عواقب خودشو داره … هیچ چیز افراطی خوب نیست نه تنهایی افراطی نه وابستگی افراطی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم بازم بگرد این دونفری که گفتی اونقد کارشون حرفه ای و مورد تایید نبود ولی استارتر جان یه چیزی بگ ...

ن عزیزم ناراحت شدن نداره واقعیت همینه

بخاطرهمینه ک میخام ی شغلی داشته باشم و درامدی داشته باشم هم اعتماد بنفسم بره بالا هم حالم خوب باشه و مشغول باشم

متاهلی؟من مجرد بودم اینطوری نبودم ازوقتی متاهل شدم این حس ترس از تنهاییو پیداکردم

نه مجرد ، من عاشق خودمم انقدر حالم باخودم خوبه عمرن هرکسیو راه بدم تو زندگیم و باهرکسی ازدواج کنم ، قبلنا با هر احمقی رابطه میکردم افسردم میکردن الان دیگه حریم خصوصیم شدیدن حفظه

ادمای این زمونه مفت نمی ارزن ، ۹۸ درصدشون دنبال جنس مخالف و افسرده و انرژی منفین ، ادم باید از تنهای ...

دقیقا همینه ..... اکثرا دنبال منفهت خودشونن حسودن  و...... حتی از رفیق صمیمی هم اب گرم نمیشه ادم باید ب خودش تکبه کنه

💗💗💗💗