2777
2789
عنوان

چرا خدا کمک نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 23 پست
ی چیز دیگتو زندگی تتها چیز مهم خودتیب خواهر مریضی داداشو پادرد بابا و سردرد مامان زندگیو زهر نکنشاید ...

خانوادم از هم میپاشه نمیتونمم تنها بذارمشون.

وضعیت اصلا عادی نیست انقدر بحرانیه که هرکی میبنه گریه میکنه ب حالمون

نمیشهمن ۱۰ سالع دارم تحمل میکنم،مامانم،بابام،خودم داداشم نمیتونیم نگهش داریمبارها بارها تلاش کردیم و ...

مرکزی نیس ک قبول کنه ازش نگهداری کنن؟ چند سالشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادم از هم میپاشه نمیتونمم تنها بذارمشون.وضعیت اصلا عادی نیست انقدر بحرانیه که هرکی میبنه گریه می ...

چند سالته

خودتو با درسو کار مشغول کن

برو سرکار ی تایمی نباشی بشینی حرص بخوری

کاری نمیشه کرد.اگ میشد ی مرکز بزارینش خ خوب میشد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
مرکزی نیس ک قبول کنه ازش نگهداری کنن؟ چند سالشه

۱۲سالشه

چندسال پیش گفتم بزارینش بهزیستی ولی الان نه

نمیتونیمم بدیمش جایی چون با اینکه اذیت میکنه دوستش داریم

بخاطرش چندماه بیمارستانا بودیم و از کشورهای دیگ دارو آوردیم و هرچیزی..

مریضشم طوریه فک نکنمم جایی قبول کنن چون یچیز مادرزادی نیست 

بر اساس خطای پزشکی اینطوری شده

۱۲سالشهچندسال پیش گفتم بزارینش بهزیستی ولی الان نهنمیتونیمم بدیمش جایی چون با اینکه اذیت میکنه دوستش ...

اشکال نداره . بزارینش ولی مرتب بهش سر بزنید

سنیم نداره.مشکلش چیه

بیشتر ببینید
چند سالتهخودتو با درسو کار مشغول کنبرو سرکار ی تایمی نباشی بشینی حرص بخوریکاری نمیشه کرد.اگ میشد ی م ...

۱۷

میگم نمیتونم کاری کنم نمیتونم تنها بزارم تنها نمیشه نگهش داشت

اشکال نداره . بزارینش ولی مرتب بهش سر بزنیدسنیم نداره.مشکلش چیه

شبهه اوتیسم وcpداره و رژیم کتوژنیک هم میگیره ، حرف نمیزنه،فق راه میره و متوجه هیچی نیس

نگه نمیدارن

ما انقدر بهش میرسیم بازتشنج میکنه بدیم بهزیستی یا جایی واویلا می‌کشنش...

شهید چمران تو وصیتش نوشته 

تو مشکلاتو گذاشتی سر راه من

.هرچی که باعث عذابم شد و ..

فک کردم دیگه همه رفتن

دلم شکسته بود 

ولی نفهمیدم که همرو کنار زدی تا منو خودت باشیم 

نفهمیدم دردو گذاشتی که من صدات کنم خدایا ...

حاجتمو بهت بگم 

واقعاااا خدا این مشکلاتو برامون میزاره ک از ته دل صداش کنیم؟؟

شاید نماز بخونیم ذکر بگیم ولی این خدایایی که وسط دل شکستگی وسط ناراحتی میگیم فرق داره بنظرم

میدونم مشکل بزرگیه و درد ناکه اما هیچ وقت نگین خدایا چرا صدامو نمیشنوی ..منو نمیبینی .. باید صبور باشیییی 

اون خودش میدونه که باید چیکار بکنه 

منم ادمه چادری 

یاقران خون نیستم ولی یه اعتقاد شدیدی دارمم به این موضوع

شاید خیلی ها هستن که مشکل شمارو دارن شاید صد برابر بیشتر فقط این مشکلاتو که به دست هیچ کس نمیشه حلش کردو بسپارین به خودش