2777
2789
عنوان

خیلی مادر خوبیه واسه بچه اش👌

| مشاهده متن کامل بحث + 2823 بازدید | 93 پست
والا من چند ساله تو سایت از این مدل تاپیکای سریالی زیاد دیدم که همشم دروغ از آب درومده اینم حرفای ضد ...

خدامیدونه...

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه تاپیک زده بود میگفتعلاوه بر نفقه ماهی چند میلیون هم اضافه میده داشت سکته می‌کرد

جداااا؟ندیدمممم 

ولی امثالش رو زیاد دیدم

کلا تایپکاش پشم ریزونه.

یا میگه بچه ها دیشب.. حامله ام؟

یا میگه وااای شوهرم چقد مهربونه من اینطوری کردم عصبانی نشد🥹

یا راجب اون بچه بدبخته.

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

جداااا؟ندیدمممم ولی امثالش رو زیاد دیدمکلا تایپکاش پشم ریزونه.یا میگه بچه ها دیشب.. حامله ام؟یا میگه ...

به خاطر همین قسمت اول پستتون میگم نوجوونه و دروغگو 

چون خانمی که به قول خودش چند سال قبل از این شوهرش هم متاهل بوده و زندگی زناشویی داشته چطور این مسائل پیش پا افتاده را نمیدونه و تاپیک میزنه از کاربرا میپرسه؟ 

به خاطر همین قسمت اول پستتون میگم نوجوونه و دروغگو چون خانمی که به قول خودش چند سال قبل از این شوهرش ...

منم این سؤالش برام یجوریه!بهشم گفتم گفت به تو چه!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14258600/خواستگارم-یه-بچه-داره-اسکرین-شات-حرفامون?page=64ا ...

عههههه مرسی

منم این سؤالش برام یجوریه!بهشم گفتم گفت به تو چه!

مطمئن باش خانمی که چند سال متاهل بوده این مسائلو کامل میدونه 

این سوالایی که این میرسه واسه دخترایی هست که تازه عقد کردن و تا حالا با این مسائل مواجه نشدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14258600/خواستگارم-یه-بچه-داره-اسکرین-شات-حرفامون?page=64ا ...

این دیگه چی بوووووود یاااخدااا

مادرش ازدواج کرده؟

نه

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید
والا من چند ساله تو سایت از این مدل تاپیکای سریالی زیاد دیدم که همشم دروغ از آب درومده اینم حرفای ضد ...

دلیلی نمیبینم دروغ بگم و اصلا دلیلی نمیبینم خودمو بتو ثابت کنم

اوناییی که بخوان بشناسن و باور کنن هستن شما عددی نیستی😂

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید
مطمئن باش خانمی که چند سال متاهل بوده این مسائلو کامل میدونه این سوالایی که این میرسه واسه دخترایی ه ...

بتوچه که من چه سوالایی میپرسم دلم میخواد زنیکه فضول. اینجا صفحه منه سایت عمومی مخصوص سوالایی هست که تو ذهنمه و نمیتونم از کسی بپرسم دفعه اخرت باشه تو کار مردم دخالت میکنی

بیشتر ببینید
خوبه والاتا همین دیروز تایپک میزدی ننش واسه شوهر من تعیین تکلیف میکنه و هی زنگ میزنه و امر و نهی میک ...

من گفتم زنه زن خوبیه؟؟؟  

من گفتم برای دخترش مادر خوبیه 

نفقه هم که طبق چیزی که قانون تعیین کرده هر ماه واسش میزنیم نه کمتر نه بیشتر خرج اضافه تری داره مادرش تقبل کنه ما در همین حد توانمونه بیشتر نه میدیم نه میذارم که بده البته من میزنم چون حساب کتاب و کارتا دست منه!!! 

بیشتر ببینید
یادته؟میگفت چه خبره باباش ماهی ۵ میلیون میدهالان نقاب زده

از اول ماهی ۲/۸۰۰ بوده ماهی پنج ملیون از کجا در اومد؟ 

ماه پیش پنج میلیون واسه دندونش داد شوهرم گفتم فروردین و اردیبهشت نفقه نمیدی دیگه یه چیز معقولههه.  مادرش بده پول داااره بچه رو که شوهر من تنها پس ننداخته حالا یه مادر بدبخت بیچاره خانه دار بود یچیزی نه مادری که پول داره خب در کنارش واسه بچشم خرج کنه چه اشکالی داره 

بیشتر ببینید