2777
2789
عنوان

خیلی مادر خوبیه واسه بچه اش👌

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 93 پست

پسر شوهر من خوب بود یهو با مادرش ا رتباط گرفت مادره بهش یادمیداد که چطور منو از زندگیم فراری بده منم تصمیم به طلاق گرفتم دیگه همسرم ارتباط پسرش و با مادرش قطع کرد و قضیه ختم به خیرشد 

نظرشمام محترمه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14258600/خواستگارم-یه-بچه-داره-اسکرین-شات-حرفامون?page=64ا ...

خب من اینجا نمیدوستم این بچه چجوریه و چه شخصیتی داره تاریخی که تاپیک زدمو ببینید

اینجا اوایلی بود که باهمسرم صحبت میکردیم برای اینکه به توافق میرسیم یا نه

قبل اینکه من بیام هرماه پنج شش تومن میگرفته از شوهرم اما من شوهرمو مجبور کردم بره کارشناس تعیین کنه و شد ماهی ۲/۸۰۰

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر شوهر من خوب بود یهو با مادرش ا رتباط گرفت مادره بهش یادمیداد که چطور منو از زندگیم فراری بده منم ...

فعلا که مادرش چالش و دخالتی ایجاد نکرده حالا ببینم تا خدا چی بخواد

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

فعلا که مادرش چالش و دخالتی ایجاد نکرده حالا ببینم تا خدا چی بخواد

برای من مادره از شدت حسودی نمیدونست چکارکنه آخرش اومد چشم توچشمم گفت شکایتت میکنم این شوهره منه 🤕

نظرشمام محترمه

از اول ماهی ۲/۸۰۰ بوده ماهی پنج ملیون از کجا در اومد؟ ماه پیش پنج میلیون واسه دندونش داد شوهرم گفتم ...

بی ادب خوبه تایپک هات هست لینکش هم گذاشت این خانوم.. نوشته بودی ماهی ۵ ۶ تلکه میکنه شوهر منو..

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

آفرین. خوبه که به هم عشق و محبت دارین وقتی نگاهت زیباست منتظر فرزندان صالح و با تربیت باش زندگیتون ا ...

کاش یبار میخوندی تا آخر تایپک 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

از اول ماهی ۲/۸۰۰ بوده ماهی پنج ملیون از کجا در اومد؟ ماه پیش پنج میلیون واسه دندونش داد شوهرم گفتم ...

پس انقد ادای خوبارو درنیار دستت واسه همه رو شده

به نظرت ماهی ۲۸۰۰ برای یه دختر بچه ۷ ساله کافیه که باباشو مجبور کردی انقدر بده؟

بعدم چون خرج دندونی بوده نفقه رو نده!

خرج دندون و نفقه و هر خرجی از بچه وظیفه پدرشه بایدم تمام و کمال بده

یاد زن بابای خودم افتادم!