2777
2789
عنوان

بگو ببینم چه مشکلی داری که دنبال یه عرق گیاهی مناسبش باشی😌✨

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 164 پست
ببین وقت میخاد و حوصله حداقل روزی دوبارامتحان کنم ببینم روزانه چقد عفونت از بینی خارج میشع

درسته

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمک به افزایش متابولیسم

۱. زنجبیل + دارچین
این دوتا با هم یه ترکیب گرمو آتیشین می‌شن، هم شکمتو گرم می‌کنن، هم بدنو فعال.
☕️ هر روز صبح ناشتا یا قبل ناهار بخوری عالیه.

۲. زیره سبز
خیلی خوب شکمو کار می‌ندازه، مخصوصاً اگه نفخ داری یا لاغریت سخته.
☘️ یه قاشق زیره رو با آب جوش دم کن، قبل غذا بخور.

۳. چای سبز با لیمو ترش
این یکی هم معروفه به چربی‌سوز قوی.
🍋 یه برش لیمو بندازی توش، معجزه‌س.

۴. هل + دارچین + زعفرون
یه ترکیب خوش‌عطر و گرم، مخصوص روزایی که انرژی نداری و می‌خوای بدنتو بندازی رو دور تند.

اگه دوست داشتی بهم سر بزن

---->>>> به رزماریشاپ(باZ) دات آی آر سر بزن حتما. مال خودمه✨

عطاری rozmaryshop

جوش داره صورتم خیلی جوش میزنم بعد جاشونم لک‌ میشه روی گوشم و پشونیم و خط فکم و زبر گردنم‌و روی سینم ...

عزیزم جوشای دور فک، گردن، سینه و پیشونی معمولاً به مشکلات هورمونی، کبد چرب، یا سموم بدن ربط دارن. مخصوصاً اگه همیشه چندتا جوش فعّال داری، یعنی بدنت داره یه چیزی رو پس می‌زنه

• دمنوش گل بابونه+]ویشن+رزماری: ضد عفونیه، پوستو تمیز می‌کنه
  • کمک می‌کنه جوشا کمتر شن
    ☕️ روزی یه بار بعد ناهار
  • عرق کاسنی+شاتره:کبدتو تمیز می‌کنن
  • از ریشه جوش رو می‌زنن
    🥃 روزی یه استکان از هر کدوم، قبل ناهار یا شام
  • عرق رازیانه:کمک به تنظیم هورمون‌ها
  • مخصوص جوش‌های فکی و زیرپوستی
    🍹 روزی نصف استکان بعد غذا (نه موقع پریود)

🔸 گلاب طبیعی + آب کاهو یا خیار = هر شب با پنبه بزن به پوستت
🔸 هفته‌ای ۲ بار ماسک خاک‌رس سبز + گلاب بزنی، پوستت تمیز می‌شه و چربی اضافه کشیده می‌شه

عطاری rozmaryshop

حس میکنم فشار اقتصادیه همه می نالن

اره دقیقا 🥴

ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

مشکل خواب ریزش مو بوی بد بدن عرق بد بو

اگه شبا خوابت نمی‌بره یا وسط خواب هی بیدار می‌شی، یه کم گل‌گاوزبون با به‌لیمو و اسطوخودوس بریز تو آب جوش، بذار ده دقیقه بمونه، بعد بخور. شب قبل خواب. اگه خیلی بی‌خوابی داری یه کم سنبل‌الطیب هم اضافه کن ولی نه زیاد چون قویه. با شکم سبک بخور، تلخ بود یه کم عسل بریز.

اگه موهات میریزه و ضعیف شده، یه کم رزماری دم کن با گزنه، هفته‌ای سه بار بعد از شستشو بزن به سرت، بذار نیم ساعت بمونه. واسه خوردن هم عرق گزنه خوبه، نصف استکان صبح، کمک می‌کنه خون‌رسانی پوست سر بهتر شه. روغن فندق یا روغن رزماری هم هفته‌ای دوبار بمال به پوست سرت، یه کم ماساژ بده، بعد از دو ساعت بشور.

بوی بد عرق اگه همیشه اذیتت می‌کنه، از درون باید پاک‌سازی کنی. عرق کاسنی و شاتره با هم نصف نصف، روزی یه استکان بخور، مخصوصاً صبحا. به رژیم غذاییتم دقت کن، زیاد گوشت و غذاهای چرب و تخم‌مرغ و ادویه‌های تند باعثش می‌شن.

عطاری rozmaryshop

برا درد عضلات وگردن درد زانو درد کمردرد و یبوست

اگه زانو یا کمرت یا گردنت درد می‌گیره، یا عضلاتت سفت و خسته‌ان، اول از همه باید بدنتو گرم کنی. دم‌نوش دارچین با زنجبیل درست کن، یه کوچولو هم زعفرون بنداز توش، روزی یه لیوان بخور، هم بدن رو گرم می‌کنه، هم درد رو آروم. بعد از اون، روغن سیاهدونه یا روغن بابونه یا روغن سقز رو بمال رو محل درد، یه کم گرمش کن تو دستت، بعد بزن، با دست آروم ماساژ بده، شب قبل خواب عالیه. اگه حموم آب گرم بری بعدش بزنی اثرش چند برابر می‌شه.

اگه یبوست داری، حتماً اول صبح ناشتا یه استکان عرق آلو یا عرق خارخاسک بخور، بعدش یه لیوان آب گرم. توی روز هم آب زیاد بخور، کشمش، انجیر خشک، آلو بخارا عالیه، مخصوصاً اگه چند تا ازشونو شب بندازی تو آب و صبح بخوری. یه کم هم خاکشیر با آب گرم بخوری هر روز، هم شکمت کار می‌افته، هم پوستت روشن می‌شه.

عطاری rozmaryshop

عفونت ادراری

تا می‌تونی آب بخور، ولی نه یه‌دفعه زیاد، کم‌کم توی طول روز. توی این آب، یه کم عرق خارشتر بریز، نصف استکان صبح و عصر بخوری عالیه، مخصوصاً با عرق گزنه یا عرق خارخاسک ترکیب بشه، کار کلیه‌تو راحت می‌کنه و عفونتو از بدن می‌کشه بیرون.

یه دمنوش درست کن با تخم شوید، دم‌کرده‌ی گل ختمی هم خوبه. اینا ضد عفونتن، التهاب و سوزش رو هم کم می‌کنن. اگه دل درد یا کمردردم باهاش داری، یه ذره دارچین یا رازیانه اضافه کن به دمنوشت.

همیشه بعد از دستشویی، اون قسمت رو خشک نگه دار، لباس تنگ یا نایلونی نپوش. غذاهای تند، ترشی زیاد، گوشت قرمز و لبنیات چرب هم تا چند روز کنار بذار.

اگه حالت خیلی شدید بود یا تب داشتی، حتما پیش دکتر هم برو، چون بعضی وقتا عفونت بالا می‌کشه و با داروی گیاهی تنها خوب نمی‌شه.

عطاری rozmaryshop

برای آلرژی

هر روز صبح ناشتا یه استکان عرق بیدمشک یا عرق کاسنی بخور، اگه با عرق شاتره ترکیبش کنی بهترم می‌شه. اینا هم خنکن، هم ضد التهابن، هم کمک می‌کنن بدن واکنش بی‌جا نشون نده.

یه دمنوش درست کن با بنفشه، پنیرک، گل‌گاوزبون و یه کوچولو ختمی. این ترکیب برای آلرژی‌های پوستی، تنفسی و حتی عطسه و خارش چشم هم خیلی خوبه. شبا قبل خواب یا عصرها بخور.

اگه آلرژی بینی یا سینوسی داری، بخور بابونه یا آویشن بده به خودت، راه تنفستو باز می‌کنه. بخور آب هم که همیشه خوبه، مخصوصاً اگه توش بابونه یا برگ اکالیپتوس بندازی.

حتماً آب زیاد بخور، خوراکیای سرد و تند و فرآوری‌شده رو کم کن عزیزم.

عطاری rozmaryshop