2777
2789

بله سر پول مشاوری که میدم ماهی یه تومن ولی درس میخونم عین سگ و باز هم به برنامش نمیرسم 

سر یه موضوعی چیزی به کسی نسبت دادم طرف مرد هفته بعدش و من نتونستم دیگه باهاش‌ حرف بزنم 

الانم انقد حالم بده 10 روزه تو خونم و بیرون نرفتم دارم روانی میشم

خاک تو سرم 

تا الان مشاور داشتم و هیچ وقت نقریبا نرسیدم برنامشو انجام بدم و دارم از یه سری راهنمایی هاش استفاده میکنم ولی برای برنامه و اینا دارم کار خودمو انجام میدم خاک توسرم پول خانوادم حیف شد 

چه گوهی بخورم 

ولی درس میخونم

درصدامم  خوبه ص

اسی من پول مامان بابامو هدر دادم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله سر پول مشاوری که میدم ماهی یه تومن ولی درس میخونم عین سگ و باز هم به برنامش نمیرسم سر یه موضوعی ...

چرا بهش نمیگی برنامتو تغییر بده؟

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید
این هفته میخوام جدی حرف بزنم باهاش

آره بابا بگو بهش 

ولی من خودم به شخصه عاشق برنامه های سنگینم مشکل منم اینه هیچ مشاوری سنگین نمی‌ریزه حدودی چند ساعت برنامه ریخته در روز برات؟

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید
جانم

می‌خوام بدونم تو بچگی وقتی خانوادت برات چیزی میخریدن مثلا میگفتن ما برای این پول زحمت کشیدیم حواست رو بده 

یا از این جور حرف هایی که تو به این فکر بیفتی که باید تو چارچوب باشه تمام پول هایی که خرج میکنی

آره بابا بگو بهش ولی من خودم به شخصه عاشق برنامه های سنگینم مشکل منم اینه هیچ مشاوری سنگین نمی‌ریزه ...

بیین مشکل اینه که من مثلا دوس دارم در روز یک یا دو درس بخونم باحجم زیاد مثلا دو فصل فیزیک  بخونم یهو 

ولی برنامم اینجوری نیست 

می‌خوام بدونم تو بچگی وقتی خانوادت برات چیزی میخریدن مثلا میگفتن ما برای این پول زحمت کشیدیم حواست ر ...

نه اسی 

بنده های خدا همیشه حتی اگر نداشتن اونی که میخواستمو بی منت گرفتن برام چون یدونه بچه بیشتر نیستم

ولی همیشه به فکرشونم دوس ندارم بهشون فشار بیاد الان چون خیلی قسط داریم این فکرو میکنم 

بیین مشکل اینه که من مثلا دوس دارم در روز یک یا دو درس بخونم باحجم زیاد مثلا دو فصل فیزیک بخونم یهو ...

خب این اشتباهه آخه 

مثلا زیست باید همیشه باشه و همینطور شیمی 

بیشتر ببینید

اقااا من با دوستم حال نمیکردممم 

گفتم دیگ بیا تموم کنیم دوستیمونو نمیدونم چرا اصن خوشم نیومد دیگ دلیل خاصی ام نداشت 

بعد اون اومد گریه کرد

کلی خواهش و التماس دیگ منم به رو خودم نیووردم خب وقتی ازش خوشم نمیاد براچی باهاش ارتباط داشته باشم 

ولی خو ناراحتم ک گریه کرد اصن فک نمیکردم انقدر براش مهم باشه این موضوع