2777
2789
عنوان

یه حس ششمی واقعی 🤚🤚🤚🤚❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 47 پست
هییییی انقدرچله برداشتم نذرونیازکردم انگارخوردم به بن بست 😔

شاید قسمت همین بوده 

شاید جدایی به طلاحته از کجا میدونی باز  باهاش بری زیر ی سقف 

خوشبت عالم میشی نگران آبروت هم نباش با اول که نیست طلاق تو دنیا اتفاق میوفته

حالا نمیگم حتما طلاق بگیر ولی اگه از خواستی و نشد بدون ی مصلحتی توشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
حس محمدرضا به زهرا؟ازدواج دارن؟یا پیشنهاد ازدواج میده؟

ازدواج رو در آینده دور میبینم براشون

محمدرضا فعلا گرفتاریی از نظر مالی یا قانونی داره 

محمدرضا به احتمال زیاد متولد یکی از این سه ماه فروردین بهمن مرداد هست

زهرا متولد اردیبهشت شهریور یا دی یا بنظر میرسه

زهرا کیس های بهتر از محمدرضا صد در صد به سراغش میان ولی رد میکنه

اگر تا اینجا بنظرت درست بوده بهم بگو

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید قسمت همین بوده شاید جدایی به طلاحته از کجا میدونی باز باهاش بری زیر ی سقف خوشبت عالم میشی نگرا ...

ممنون ازدلگرمیت بخاطربچه هام نگرانم دعام کن ❤️❤️❤️خودش هرچندوقت یه بارپیام میده بعدبازدوباره بلاک میکنه خانوادش دخالت میکنن  عزیزم حس شماچیه طلاقه ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
ممنون ازدلگرمیت بخاطربچه هام نگرانم دعام کن ❤️❤️❤️خودش هرچندوقت یه بارپیام میده بعدبازدوباره بلاک می ...

من میگم برمیگرده 

ولی هر چی ام شد خودتو نباز 

همه اتفاقات زندگی واسه خاطره خوبیمونه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
واسه سرگرمی گاهی تار*وت و پاسور و اوراکل میگیرمولی خب نه پولی بابتش دریافت نمیکنم

فدات شم 🙏🙏🙏منومیگی اون زنه که قرارازدواج گذاشته چی میشه ؟؟؟ شوهرم فکرش چیه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
واسه سرگرمی گاهی تار*وت و پاسور و اوراکل میگیرمولی خب نه پولی بابتش دریافت نمیکنم

مرسی گل لطفا ب سوالات منم جواب بده واسم خیلی مهمه 

حس شایان به من چیه؟ 

برمیگرده؟

چرا آنفالو و آن سیوم کرده؟ 

ازدواج رو در آینده دور میبینم براشونمحمدرضا فعلا گرفتاریی از نظر مالی یا قانونی داره محمدرضا به احتم ...

نه عزیزم زهرا خرداده 

محمدرضا فکر میکنم قبلا رابطه داشته نمیدونی نامزد عقدی بوده یا صیغه ای؟ یا متاهلی کامل؟

این خیلی سوال مبهمیهخب اسمشونو درست بگو بهم من کارت جلومه

عزیزم حس امید به من چیه؟ چه فکری در موردم میکنه؟ آینده رابطه مون چیه؟

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
من میگم برمیگرده ولی هر چی ام شد خودتو نباز همه اتفاقات زندگی واسه خاطره خوبیمونه

فدات شم خیلی مهربونی بازم ممنون جوابمودادی ❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید

ینفر توی گذشته بهم بدی کرده میشه بگی الان خوشبخت یا ن ؟اسمش عباس بود

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

فدات شم 🙏🙏🙏منومیگی اون زنه که قرارازدواج گذاشته چی میشه ؟؟؟ شوهرم فکرش چیه ؟؟؟

داستان شما با کارت و ف*ال درست نمیشه عزیزم 

اگر برای دلخوشی بخوای کارت میندازم برات 

ولی خب از نظر روانشناسی بخوای راهنماییت کنم کامل برام توضیح بده بهت میگم باید چیکار کنی