2777
2789
اینستاست؟ندارم نمیتونم ببینم میشه اینجا بگیدشون

میگه اینا سابلمینال های مختلف میفروشن حتی برای تغییر رنگ چشم هم دارن میفروشن که مثلا اون صدا رو گوش بدی رنگ چشمت تغییر کنه برای چیزای دیگه هم دارن مثلا ثروت و ازدواج اینا

بعد میگه علم و عقل و دین این رو تایید نمیکنه 

هیچ تحقیق علمی این رو تایید نکرده 

و اینکه اینا تو پیج هاشون یکسری مقاله انگلیسی گذاشتن که اگه بخونید متوجه میشید اصلا تایید نشده تو اون مقاله ها

چون مردم حال و حوصله خوندن و ترجمه کردن ندارن باور میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه اینو از من داشته باش که به جای پول دادن به اینا 

همین هزینه ها رو روی یاد گرفتن یه مهارت و رشد خودت بزار 

همه تلاشت رو هم بکن و صدت رو برای هدفت بزار

کنارش به خدا توکل داشته باش بهش میرسی 

من توابنستا یه پیج فالوکردم ۵۵۰میگیره ساب خریدماشین میده تاپیک زدم اینجاگفتن دروغه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بیشتر ببینید
ندبدم کسی نتیجه دیده باشه نمیدونم شک دارم عجیبه کلاخب سبیه قانون جذبه دیگه ناخودآگاه هرچی باشه زندگی ...

من شنیدم با بعضی ازین جلسات اجنه رو وارد زندگی افراد میکنن خیلی باید روی این مطالب حساسیت به خرج داد

/0mohamadaliدوتا پست اخر این پیج رو ببینید در باره همیناس

این پیجه؟

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بیشتر ببینید
این پیجه؟

بله همینه ، لطفا فالوش کن و به هر کی میتونی هم پیجشو معرفی کن بزار آگاهی واقعا از روی دانش و علم و با سند و مدرک به دست مردم برسه و زحمات این جوون هم بی‌نتیجه نمونه 🙏