2777
2789
عنوان

توروخدا بچم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا پریشبم‌ بردم دکتر اصلا دکتراش خوب نیستن که

درسته اما بازم ببر

داروهاشو عوض میکنه و قویتر میده

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

درسته اما بازم ببرداروهاشو عوض میکنه و قویتر میده

آخه‌برداشته بود به بچه سفیکسیم داده بود .یعنی منو شوهرمو اون یکی دخترم اسهال استفراغ بودیم برداشته بود سفیکسیم داده بود.منم نمیتونم بدم‌خیلی قویه.برای من حساسیت میده

خب اینجوری یه ذره گرمه ولی شکم و سینش داغه

یه دکتر خیلی حاذق و باتجربه بود هر وقت پسرم رومیبردم با

پیشونی تبش رو اندازه میگرفت

الان همین سینه و شکم هم اگه بادست لمس کردی اشتباهه

یه تب سنج  نواری حتما بگیر

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

۹ سالشه.تب سنجمون‌خرابه ولی داغه

دست شما درجه خوبی برای سنجیدن تب نیست. پیشونیتو اروم بذار رو پیشونیش ببین به نظرت چقدر از خودت گرمتره.. دوتا دونه خیار بزار زیر بغلش.. عرق کاسنی.. خاکشیری.. یه خنکی بده بخوره بچه.. ان شالله تبش میاد پایین

یه دستمال نمدار خیلی سرد هم نباشه به کف پا و پیشونی و پشت گوشش بکشبهش حسابی مایعات بده سیب رنده شده ...

دستمال نمدار یکساعت تموم انجام دادم دیگه فایده نکرد گرفتم خوابیدم

آخه‌برداشته بود به بچه سفیکسیم داده بود .یعنی منو شوهرمو اون یکی دخترم اسهال استفراغ بودیم برداشته ب ...

خب عزیزم حتما نیاز بوده که داده 

برا بچه ۹ ساله فک نمیکنم سنگین باشه

کاربرای عزیزی که پیشنهاد پاشویه میدن،پاشویه سالهاست منسوخ

شده و حتی میتونه خطرناک هم باشه

سیب زمینی هم بزاری کف پاش خوبه

خب پیشونی به‌ پیشونی کمی گرمه‌ولی شکم و سینش داغه

پس تبش زیاد نیست.. احتمالا شکمش درست کار نکرده.. ببین یه جوری شکمش کار کنه تبش خیلی زود میاد پایین.. حالا ملین میدی.. شیاف میزنی.. 

ببرش پیش پزشک .پزشک ببینتش تا خیالت راحت بشه .

دکتر میبرم ولی فایده ای نداره چون هممون مریض شدیم اونم مریضیمون یکی نبود دکتر یه تجویز برای همه انجام داد اونم همش سرم مینوشت