2777
2789
عنوان

از دیرروز ساعت1️⃣1️⃣ صبح بخاطر این قرص بیدارم خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 30 پست
وای چه بدجوره من چند تا دونه دارم. یه جا بهم اشانتیون دادن. هنوز جرات نکردم بخورم ببینم چه طوریه

افتضاحه

اگه خییییلی خسته بودی بخور اونم صبح بخور که تا شب اثرش بره

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

اون ساعت ۹ شبی رو نباید میخوردی.... اون کار رو خراب کرده

آره دقیقا

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عرق بهار نارنج بخور

👌🏼❤️

امضات❤️👌🏼

🌷💕

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
اوووووو من نصفه فنجون قهوه میخورم شب به زور میخوابم .من باید دوز ۵۰ رو بگیرم

عزیزم😁

فکر کنم کمترین دوز ۲۰۰

یکم بااحتیاط از این قرص استفاده کن قشنگم الان خیلی از پژوهش ها نشون میده مصرف بیش از حد کافئین میتونه مشکل ساز باشه 🌷الان هم تا وقتی کافئین از بدنت دفع نشه نمیتونی بخوابی

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

اول اینکه این قرص رو نباید مثل نقل و نبات بخوری نهایتا دو روز سه روز یبار اونم در صورت نیاز

اون یدونه که ۹ شب خوردی خیلی بد موقع بوده 

دائم ازش نخور چون دیگه عادت میکنی بهش 

در ضمن حواست به معده اتم باشه چون اثر مخربی هم رو معده داره 

من گاهی قهوه میخورم و پدرم همیشه گیر میده که اینا رو تند تند نخور معتادش میشی بعد حالا شما در روز دو قرص با دوز ۴۰۰ خوردی؟

و اینکه چون افت قند ناگهانی پیدا میکنی احتمال پنیک هم خیلی زیاده 

به هر حال درس ارزش نداره که همه جات بخاطرش نابود شه 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40