2777
2789
عنوان

چقدر مهر به نظرتون برای ازدواج دوم منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 47 پست
به مامانت بگو اینوالان ۱۱۴ تا سکه میشه قیمت دوتا واحد کوچک آپارتمان بگو یه واحد کوچک به نامت کنه که ...

به نام کردنو سخت تر معمولا قبول میکنن چون نقده سکه حالا نسیس تازه اونم معمولا چونه میزنن اما این خواستگارم خدایی هنوز در مورد مهریه ازش نپرسیدم نمیدونم اصلا نظرش چیه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
۱۱۴ زیاده می دونی چون ی دختر با سن بالا هم می تونه بگیره با این مهریه معمولا میان سمت خانم هایی که ت ...

یعنی یه دختر با سن بالا میاد با یه آقایی ازدواج کنه که 2 تا بچه داره؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به نام کردنو سخت تر معمولا قبول میکنن چون نقده سکه حالا نسیس تازه اونم معمولا چونه میزنن اما این خوا ...

میدونم ولی برای شما این بهتره ( حالا منظورم این نیست که سخت گیری کنید )

چون گرفتن مهریه خیلی سخت شده بخصوص که قیمت سکه هرروز میره بالا و قوانین هم طوریه که راحت نمی‌تونید همه مهریه رو یک جا بگیرید 

اما خونه از اول هست و خیال آدم راحت میشه

البته سکه رشدش بیشتر از زمینه

در و دیوار شهر کم بود، تو نینی سایتم ولمون نمیکنه این پژمان جمشیدی...

یعنی یه دختر با سن بالا میاد با یه آقایی ازدواج کنه که 2 تا بچه داره؟

بله میاد 

ی آقایی بساز بفروش بود مهریه زن اولش رو هم کامل و نقدی داد نفقه دخترش رو هم خیلی زیاد می ده 

ی دختر لیسانس گرفت دختر از خانواده خیلی عالی و سن دختر هم ۳۲ بود براش عروسی هم گرفت 

البته دوست خودم مجرد ۴۰ سالش بود زن ی مرد ۵۰ ساله شد با ی پسر بزرگ

بله مطمئن باش می شن بعضی دخترها سن شون میره بالا واقعا به شوهر برای بچه دار شدن نیاز دارن

عزیزم همسر قبلیشون فوت شده مهریه نداده حالا مهریه چقدر داشته به عنوان ارث میرسه به خودشو بچه هاش نمی ...

پ اوکیه همین۱۱۴تا بزن حالا اگ چونه و اینا زدن۱۱۰تا

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

ارزش آدما به تعداد سکه های مهریه شون نیست 

اگر این آقا باب میل شما نیست ازدواج نکنین اگر هست تاکید بر اختلاف سن و داشتن پسر بزرگ ایرادی نیست 

ببین از این آقا برای دخترتون پدر میاد؟ پس فردا دختر شما عروس بشه پشتش هست؟ پسرهای این آقا برادر دخترت میشن 

اینا مهمتره

به نظرم خود آقا باید حرف مهر رو وسط بیاره 

اگر تا الان نیورده احتمالا فکر میکنه قرار نیست زیاد مهر بخواین 

اگر واقعا آدم خوبیه و میخوایی جور بشه چهارده تا خوبه 

بالاخره شما هم بچه دارید و همونطور ک شما فکر می‌کنید خدایی نکرده ایشون فوت کنه بچه هاش میندازن خیابون 

اونم میگه شما خدایی نکرده نباشید مهریه میشه ارث بچه و پدر ک مادر شما... مخصوصا در این خصوص تجربه داره 

بالاتر هم گفتی اگر ۱۱۴ رو فبول نکرد نکنه ... تو خیابون ک نموندم ... خدایی نکرده در اون حالتی ک نگرانش هستی هم قطعا تو خیابون نمیمونی 

بیشتر به این فکر کن با این ازدواج به آرامش میرسی یا نه؟! 

ارزش آدما به تعداد سکه های مهریه شون نیست اگر این آقا باب میل شما نیست ازدواج نکنین اگر هست تاکید بر ...

آره عزیزم درست میگی حالا میخوام انشالله بیشتر رفت و آمد کنم قبل عقد کامل بشناسمشون داقعا چیزهایی که گفتی مهمترن

عزیزم همسر قبلیشون فوت شده مهریه نداده حالا مهریه چقدر داشته به عنوان ارث میرسه به خودشو بچه هاش نمی ...

ب پدر و مادر عروس هم اگر زنده باشن ارث میرسه حتی اگر بعد از دخترشون فوت کرده باشن هم میرسه 

مگر اینکه قبل از دخترشون فوت کرده باشن مشمول ارث دخترشون نمیشن!

ب پدر و مادر عروس هم اگر زنده باشن ارث میرسه حتی اگر بعد از دخترشون فوت کرده باشن هم میرسه مگر اینکه ...

نه پدر مادر داره خانومش پس اونام ارث بردن دیگه اشکال نداره خانومشو خدا رحمت کنه خانوم خوبی بود خیلی زودم در اثر بیماری فوت کرد

نه پدر مادر داره خانومش پس اونام ارث بردن دیگه اشکال نداره خانومشو خدا رحمت کنه خانوم خوبی بود خیلی ...

اره میگم 

اونم از این جهت تجربه داره و حق داره اگر بگه صد و چهارده تا زیاده... 

بعدم تفاوت سنی رو نمیشه با سکه جبران کرد... چهارده سال خیلیه مگر اینکه شما هم بالای چهل و پنج سال باشی اگر کمتر باشی یه کم سخته 

اره میگم اونم از این جهت تجربه داره و حق داره اگر بگه صد و چهارده تا زیاده... بعدم تفاوت سنی رو نمیش ...

البته اینم هست که کسی که ازدواج اولشه مهرش کم باشه بعدا تو طول زندگی ممکنه همسرش چیزی به نامش کنه اما تو شرایط من که این آقا دو تا گسر بزرگ داره بعد از سالها زندگیم بخواد یه چیزی به نامم کنه قطعا پسراش نمیزارن یعنی هر چی هست همون مهره که اونم کم بنویسی یعنی هیچی فقط کلفتی مفت تو خونه یه مرد من الان شرایطم سخت نیست که بخوام به هر ازدواجی تن بدم آخه

اگه داراییش زیاده یه چیزی به نامتون بزنه به جای مهریه خوبه

بد نیست معمولیه گلم تو پستای قبلی نوشتم چیا داره