2777
2789
عنوان

چقدر مهر به نظرتون برای ازدواج دوم منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 49 پست
مامانم خیلی خوبه خدایی خیلی هوامو داشته فقط بدیش اینه که جوگیره تو هر شرایطی جو گیر میشه سریع و منو ...

خداروشکر مامان قلبا خوبه 

اما آینده و زندگیت، رو تحت تاثیرمهربونی وجوگیری قرار نده

دیگه ایندفعه حواست باشه عزیزدلم 

خودم از همین چیزا ضربه خوردم و الان در شرف ط......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما به اقا بگو هر چی نظر خودته قبول دارم

چون شرایط با ازدواج اول متفاوته

شما داری دو تا بچه اونو مادری میکنی

و اون داره خرج بچه کسی دیگه رو میده و پدری میکنه

مهم شعور و رفتارش با شما مخصوصا با جگر پارته

و حتما حق طلاق طوری باشه که اراده کردی راحت جدا بشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
شما به اقا بگو هر چی نظر خودته قبول دارمچون شرایط با ازدواج اول متفاوتهشما داری دو تا بچه اونو مادری ...

من بچه خودمم ببرم بعیده همسر سابقم بزاره شوهرم براش خرج کنه همسرم دست و دلبازه و نمیزاره دخترم زیر منت کسی باشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
من بچه خودمم ببرم بعیده همسر سابقم بزاره شوهرم براش خرج کنه همسرم دست و دلبازه و نمیزاره دخترم زیر م ...

همین که دخترتو بچه خودش بدونه خیلی با ارزشه

خودت میدونی اما بجای همسرم یا همسر سابقم بگی پدرش خیلی سنگین تره اون دیگه نامحرمه و شما مال مرد دیگه ایی هستی

مال منظور شریک و عشق هست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید