💋 خانومای عاقل لطفا تاپیک منو کامل بخونید و بگید ببینم من دیوونه شدم بعضی وقتا شک میکنم به خودم💋
یکماهه این جمله هارو همش با استرس با خودم تو دلم تکرار میکنم و با اینکه تو دلم میگم ولی بازم انگار مغزم مقاومت میکنه و قبول نمیکنه که بلدم و همش حس میکنم نمیتونم بگم و بلد نیستم
۱...نه مامان ولش کن من خودم تو خونه یه چیزی میخورم یه نفر آدمم دیگه بزار بمونه واسه خودتون
۲..نه مامان ولش کن من خودم تو خونه یه چیزی میخورم بزار بمونه واسه خودتون یه نفر آدمم دیگه
۳..نه مامان ولش کن یه نفر آدمم دیگه من خودم تو خونه یه چیزی میخورم بزار بمونه واسه خودتون
۴..نه مامان ولش کن به نفر آدمم دیگه بزار بمونه واسه خودتون من خودم تو خونه یه چیزی میخورم
۵..نه مامان ولش کن بزار بمونه واسه خودتون یه نفر آدمم دیگه من خودم تو خونه یه چیزی میخورم
۶..نه مامان ولش کن بزار بمونه واسه خودتون من خودم تو خونه یه چیزی میخورم یه نفر آدمم دیگه
اگه دقت کنین ترتیب جمله ها عوض شده و من از مرداد ماهه اینجوری همش جمله سازی میکنن و صبح تا شب با استرس همش تو دلم تکرار میکنم و با اینکه میگم ولی بازم احساس میکنم بلد نیستن و استرس شدید میگیرم و با این استرس نمیتونم باردار شم سرم درد میکنه اکثرا معدم درد میکنه و از دیشب زیر بغلمم یکم باد کرده مثل جوش دست زدنی درد میکنه
قبلا هر روز یه جمله جدید میساختم ولی الان یکماه رو یه جملات تمرکز میکنم و استرس میکنم و تا وقتی جمله جدیدی پیدا نکنم واسه استرس بیخیال جمله قبل نمیشم
به نظرتون من خنگم که سر این چیزا به خودم انقد استرس میدم؟ خیلی بیقرارم خییییلی استرس شدید دارم داغونم