2777
2789
عنوان

چقدر مهر به نظرتون برای ازدواج دوم منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 49 پست
دقیقا همسر سابقم 10 سال از من بزرگتر بود تازه قیافم نداشت فقط وضع مالیش بد نبود مامانم هم تو مهر هم ...

خوب پس حالا که این مادر بی خیرو میشناسی، نزار دوباره با زندگیت بازی کنه 

منم از چنین مادری ضربه خوردم 

اینا طبق ظاهر و شرایط خودشون، واسه بقیه نظر میدن حس مادریشونم کمه 

سفت و سخت، حواست به اوضاع باشه خودت

مادر رو هم، بگو اصلا حرف نزن یا اگه زدی عاقلانه و به نفع بچت حرف بزن لاکردار!!!!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگه 50 تا بگیم 114 زیاد قبول نمیکنه میگم خوب قبول نکنه نهایت ازدواج نمیکنم تو کوچه که نموندم آخه ای ...

بقیه شرایط خواستگارتون خوبه؟

به نظرم اگه از این بابت نگرانی داری بگو خونه به نامت کنه 

در و دیوار شهر کم بود، تو نینی سایتم ولمون نمیکنه این پژمان جمشیدی...

خوب پس حالا که این مادر بی خیرو میشناسی، نزار دوباره با زندگیت بازی کنه منم از چنین مادری ضربه خوردم ...

مامانم خیلی خوبه خدایی خیلی هوامو داشته فقط بدیش اینه که جوگیره تو هر شرایطی جو گیر میشه سریع و منو به راه اشتباه میکشون هبارها سر ابن اخلاقش ضربه خوردم الانم تا این خواسنگار اومده و فامیلن سریع میخواد قضیه رو جورش کنه حالا به هر طریقی شده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
راست میگه ب نظرم

یعنی 114 تا زیاده؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
بقیه شرایط خواستگارتون خوبه؟به نظرم اگه از این بابت نگرانی داری بگو خونه به نامت کنه

نمیدونم هنوز با خواستگارم صحبت نکردم گفتم اول با مامانم نظرمونو یکی کنیم بعد باهاش حرف بزنیم ببینم نظر خودش چیه

بقیه شرایط خواستگارتون خوبه؟به نظرم اگه از این بابت نگرانی داری بگو خونه به نامت کنه

نوشتم گلم بالاتر شغلو وضع مالیشو اخلاقشم خوبه فامیلن میناسیم تا حدودی فقط 14 سال از من بزرگتره و دو تا پسر بزرگ داره

متلا چند سکه خوبه؟ من به مامانم میگم بگیم 114 تا مامانم میگه زیاده تو ازدواج دوم اینقدر مهر نمیکنن م ...

سعی کن به جای سکه ملک بگیری. سکه به در نمیخوره

مثلا دو دونگ خونه که همون اول به نامت کنه و ۱۴سکه

بگو ۱۱۴سکه یا این. ببین کدوم قبول می کنه

نمیدونم هنوز با خواستگارم صحبت نکردم گفتم اول با مامانم نظرمونو یکی کنیم بعد باهاش حرف بزنیم ببینم ن ...

به مامانت بگو اینو

الان ۱۱۴ تا سکه میشه قیمت دوتا واحد کوچک آپارتمان 

بگو یه واحد کوچک به نامت کنه که سرپناه داشته باشی

در و دیوار شهر کم بود، تو نینی سایتم ولمون نمیکنه این پژمان جمشیدی...

باس ببینی با توجه ب شغل و موقعیتش از نظر مالی ب ۱۱۴تا میخورع یا ن،یچی دیگ اینک بنظر من چ زن چ مرد بع ...

عزیزم همسر قبلیشون فوت شده مهریه نداده حالا مهریه چقدر داشته به عنوان ارث میرسه به خودشو بچه هاش نمیدونم

بد نیست وصع مالیش البته بعد فوت همسرش یه چیزایی که به نام اون بوده به خودشو پسراش رسیده ولی الان یه ...

۱۱۴ زیاده 

می دونی چون ی دختر با سن بالا هم می تونه بگیره با این مهریه 

معمولا میان سمت خانم هایی که تجربه زندگی گذشته دارن تا خیلی پرتوقع نباشن 

فک کنم ۱۱۴ پشیمون ش کنه