2777
2789

در صورتی که هر دو قبلا ازدواج داشتن و بچه دارن آقا دو تا خانوم یکی

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
شرایطتون پس با همسرتون یکیه فرقی نمیکنه با ازدواج اولولی خب مهریه رو سنگین برندارید کلا

متلا چند سکه خوبه؟ من به مامانم میگم بگیم 114 تا مامانم میگه زیاده تو ازدواج دوم اینقدر مهر نمیکنن من خیلی ناراحت شدم مامانم همیشه با کم دیدن من بدبختم کرده تو ازدواج اولم انقدر کوتاه اومد تو همه چی شوهر سابقم دور برداشت

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه خودت سرکار میری استقلال مالی داری اگه خدایی نکرده از این آقا جدا شدی بازم از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشی مهریه پایین بزن 

اما اگه نه اینطور نیست به اندازه ی بزن که اگر این اتفاق افتاد یک پشتوانه مالی داشته باشی  

زندگی ادامه دارد...

متلا چند سکه خوبه؟ من به مامانم میگم بگیم 114 تا مامانم میگه زیاده تو ازدواج دوم اینقدر مهر نمیکنن م ...

۱۱۴ تا درکل معقول هست ولی بیشتر از اون برای ازدواج اول هم خیلیه مخصوصا با این گرونی سکه 

مادرتون چقدر مدنظرشونه؟

متلا چند سکه خوبه؟ من به مامانم میگم بگیم 114 تا مامانم میگه زیاده تو ازدواج دوم اینقدر مهر نمیکنن م ...

باس ببینی با توجه ب شغل و موقعیتش از نظر مالی ب ۱۱۴تا میخورع یا ن،یچی دیگ اینک بنظر من چ زن چ مرد بعد طلاق معمولن گرگ میشن و ب راحتی ب هرچیزی پا نمیدن و معیارهاشون تغییر پیدا میکنه اگ مهریه زن قبلیش بهش فشار اورده ایندفعه رو فک نکنم زیر بار مهریه بالا بره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

همون ۱۱۴ تا بیشترم شد بگو خودتو دسته کم نگیر بعد یه چندتا کم کن اما نه خیلی طبق تجربه گفتم مثلا تو ا ...

دقیقا همسر سابقم 10 سال از من بزرگتر بود تازه قیافم نداشت فقط وضع مالیش بد نبود مامانم هم تو مهر هم تو خرید عروسی و طلا و همه چی کوتاه اومد آخر سرم دور برداشت فکر کرد چه خریه خیانتم بهم کرد این دفعم این اقا 14 سال از من بزرگتره مرد خ. بیه اما مامانم باز از همین اول شروع کرده به کوتاه اومدن و بدبخت کردن و بی ارزش کردن من بخدا مادرایی رو دیدم دخترشون هیچ مزایایی نداره ولی انقدر دخترشونو دست بالا میگیرن که داماد و خانوادشم فکر میکنن چه چیز باارزشی بدست آوردن و قدر میدونن اما مادر من همش میزنه تو سر من بخدا هم بی بی فیس و خوشگلم هستم فوق لیساسم خانوادم خوب و سرشناسن فقط خودکم بینه مامانم فقط میخواد شوهرم بده تو ازدواج اولمم هر کی میومد میگفت خوبه شوهر کن

بستگی به وضعیت مالی و شغلی همسرتون داره

بد نیست وصع مالیش البته بعد فوت همسرش یه چیزایی که به نام اون بوده به خودشو پسراش رسیده ولی الان یه خونه و ماشین و مغازه و زمین و یه خونه تو شمال داره حالا فقط میدونم زمین به نام همسرش بوده که فوت شده شغلشم معاون ایمنی پرواز فرودگاه مهرآباده

اگه خودت سرکار میری استقلال مالی داری اگه خدایی نکرده از این آقا جدا شدی بازم از لحاظ مالی مشکلی ندا ...

نه کارمند نیستم گلم

۱۱۴ تا درکل معقول هست ولی بیشتر از اون برای ازدواج اول هم خیلیه مخصوصا با این گرونی سکه مادرتون چقدر ...

میگه 50 تا بگیم 114 زیاد قبول نمیکنه میگم خوب قبول نکنه نهایت ازدواج نمیکنم تو کوچه که نموندم آخه ایشون 14 سال ازم بزرگتره و دو تا پسر بزرگ داره پَ غفردا فوت شه خدا نکرده بعد از سالها زحمت مهرم نداشته باشم پسراش میندازنم تو خیابون