2777
2789

ازدیروز خوابم نبرده خدایا 

الان باز بخابم تا ۱۲ خوابم نمیتونم بیدارشم هرچی گوشیم زنگ میخوره نمیفهمم خوش بحال عرکی راحت عین ادم میخابه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

صبح دیگه نخواب تو روزم یا آفتاب بگیر یا ۳۰ دقیقه پیاده روی کن شب حتما ۱۰ بخواب تنظیم میشه

چجوری صبح نخواب عزیزدل چجوری؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملاتونین بخور خوابت تنظیم میشه

باردارم وگرنه ۱۰ تاقرص خواب میخوردم فقط درست شه دارم روانی میشم ازاین وضعیت دز ساعت ۱ اوموم تورختخاب خواب ندارم

یه تایم کوتاهی شب ها سر ساعت معین قرص ملاتونین مصرف کنید ویکساعت بعد به رختخواب برید وبخوابید بعد تا ...

باردارم وگرنه ۱۰ تاقرص خواب میخوردم فقط درست شه دارم روانی میشم ازاین وضعیت دز ساعت ۱ اوموم تورختخاب خواب ندارم

مثلا الان بیداری دیگه نخواب تا ظهر بعدازظهر ۴۵ دقیقه بخواب برابری میکنه با ۸ ساعت شب

بخدا نمیتونم تا ظهر نخابم یجوری میشم حتی نشسته بیهوش میشم..مشکدم همینه 

باردارم وگرنه ۱۰ تاقرص خواب میخوردم فقط درست شه دارم روانی میشم ازاین وضعیت دز ساعت ۱ اوموم تورختخاب ...

پس دمنوش اینا بخور هر کدوم که فکر میکنی خوبه برات چون ارامبخشه سری خوابت میبره

خواب منم به هم ریخته. هر روز نیم ساعت یه ساعت زودتر از روز قبل بیدار شو .‌مثلا الان بخواب ساعت یازده و نیم بیدار شو. فردا ساعت یازده بیدار شو. چند روز بگذره درست میشه 

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
مثلا الان بیداری دیگه نخواب تا ظهر بعدازظهر ۴۵ دقیقه بخواب برابری میکنه با ۸ ساعت شب

راه دیگ ای نداره ن

خواب منم به هم ریخته. هر روز نیم ساعت یه ساعت زودتر از روز قبل بیدار شو .‌مثلا الان بخواب ساعت یازده ...

اینم روش خوبیه بتونم ممنونم

راه دیگ ای نداره ن

خودمم مثل خودت بودم 

فقط با همون راه حل ها یکم، روند زندگیم نرمال میشد 

ببین هر کسی خودشو بهتر میشناسه، فکر کن ببین با توجه به روحیاتت، بدنت، احساساتت چطور میشه تنظمیش کرد اینجوری بهتره