2777
2789
عنوان

دخترا ازدواج نمیکنن چرا

3775 بازدید | 175 پست

ما از هرکسی می‌پرسیم قصد ازدواج داری میگه نه بااینکه داداشم شرایطش خوبه 

نه شوهر پیدا میشه نه زن برا ازدواج 😵😵😵🤕🤕🤕🤕

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواجم شده مثل بقیه چیزا، هر کی داره از قدیم داره 😅 به لطف بعضیا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
من قصد ازدواج دارم😁

منم دارم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید
میخوان با کسی که خودشون میخوان و میشناسنش ازدواج کنن

خب بلاخره بزارن یکی بره خواستگاری شناخت پیدا کنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

اگر خواستگاری منم بیایید منم نه میگم نه اینکه داداشتون خوب نیست مشکل اینه در جامعه مدرن تمایل به ازدواج کمتر میشه برادرتون نمیتونه با کسی اشنا بشه؟ اینطوری شانسش بالاتره تا کسی که دوست داره انتخاب کنه

😎💚🐬
کارگاه داره + ماشین تیگو؟!

نه بابا در این حدم نیس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

پیدا کردن کیس خوب و مناسب=شانس داشتن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

اگر خواستگاری منم بیایید منم نه میگم نه اینکه داداشتون خوب نیست مشکل اینه در جامعه مدرن تمایل به ازد ...

نه آخه واقعا شرایط خوبی داره برا ازدواج سنشم بالا نیست 

بلاخره همه ک با دوستی ازدواج نمیکنن آخه 

چی میشه سنتی برن آشنا شن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
نه بابا در این حدم نیس

بخاطر همینه دیگه😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید