2777
2789
عنوان

لوس یا خودساخته

61 بازدید | 9 پست

مردا زنایی رو دوست دارند که مستقل و خودساختن مثلا اینکه چیزی سنگین باشه یا زور بخواد خودشون انجام بدن یا زنای لوس و ضعیف رو که همه چی رو میندازن پای مرده دوست دارن؟ من خودم اولیم ولی حس میکنم مردا از این رفتار خوششون نمیاد

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

اول اینکه خودت باید از خودت خوشت بیاد 

و دوم اینکه زن باید ظریف باشه، پس ترکیبی از اولی و دومی 

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌                                                       ‌بخند، خنده‌هات منو از دردام نجات میده نعناع -

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بستگی داره به اون مرد ،همسر من از خانم مستقل و توانمند خوشش میاد که بتونه بهش افتخار کنه زن های ضعیف رو نمیپسنده 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بستگی داره به اون مرد ،همسر من از خانم مستقل و توانمند خوشش میاد که بتونه بهش افتخار کنه زن های ضعیف ...

درسته به مردم هست 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

زن باید مستقل باشه یعنی بتونه تنهایی بانک بره خرید بره شاغل باشه اما ظرافت هم داشته باشه وسایل سنگین جا ب جا نکنه و به فکر سلامتیش باشه

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
درسته به مردم هست

البته اینو بگم مستقل بودن ربطی به جابه جایی نقش ها نداره ،یک خانم نباید نقش ها و وظایف مردانه رو بر عهده بگیره حتی اگه شاغل باشه وگرنه فرسوده میشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!