2777
2789

سلام به همه ی دوستای خوبم ممنونم بابت حال پرسیدناتون و محبت هایی که به من دارید خدا رو شکر حالم خوبه و دارم به اوضاع جدید عادت میکنم یکی از دوستای مامانم یه مهدکودک کوچیک داره میزنه و از من خواسته که اونجا مربی بشم و من قراره بهش جواب بدم با توجه به وضعیت تغییر دادن جنسیتم هرجایی آسون بهم کار نمیدن از یه طرف دوس دارم کار برم و درآمد داشته باشم و سرم گرم باشه از یه طرف از مسعولیتش میترسم میخواستم شما اگه تجربه ای دارین بهم کمک کنین 

عزیزم خدا رو شکر که خوبی ....

من دوسال مربی مهد بودم ....کلن شغل خوبیه اگه حوصله داشته باشی .....احگه حقوقشم خوب باشه که دیگه عالیه

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم خدا رو شکر که خوبی ....من دوسال مربی مهد بودم ....کلن شغل خوبیه اگه حوصله داشته باشی .....احگه ...

خیلی حقوق نمیده فک کنم چون تازه شروع به کار کرده ولی خودم دوس دارم بچه کوچیک 

اگه به بچه ای آسیب برسه چی میشه؟

مهد کودکه

اها خب پس از نظر اعصاب راحت تر از پیش دبستانیه....از نظر مسئولیت هم تنها نیستی ....کلن بچه هایی که میان مهد خیلی مظلومن.....آدم خودو به خود مادر میشه براشون ....

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

اها خب پس از نظر اعصاب راحت تر از پیش دبستانیه....از نظر مسئولیت هم تنها نیستی ....کلن بچه هایی که م ...

ممنونم ازت درسته حرفت منم یکم ترسو و حساسم که به این چیزا فک میکنم 

فرم لباسیش چیه معمولا اونجا ؟

اول از همه باید عاشق بچه ها و پر حوصله باشی 

دوم حقوق انچنانی نداره 

سوم مدام مضطربی چون خون از دماغ یکیشون بیاد پات گیره 

چهارم اگه بچه هارو دوست داشته باشی شغل شیرینیه

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بیشتر ببینید