2777
2789
توی جمع ضایعم کرد بد جور بعد تصادف کرد دستش شکس

چقد فاصله داشت این دو اتفاق؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
خیللللللی اززبون ماربدترهوهمچنین حسووودهواینکه روخانوادش اثرداره واوناروهم بدکردهچقدرررخوبی کردم به ...

زبون بد تاوان داره. اینجام جواب نده اون دنیا. 🐛

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سه روز

چ زود جواب داد 😂 نفرینم کردی یا واگذار کنی؟

بیشتر ببینید
اینوجوری بودم که خدایا این چرا هیچیش نمیشه تازه گوشیشم دزد زده بود🤣

کاش یه این چرا هیچیش نمیشه هم ب نامردی ک بمن بد کرد بگی. 😂🤦

بیشتر ببینید
زندگیش چجوری بهم خورد چی شد

تازه ازدواج کرده بود نمیدونم دقیق چی شد شنیدم زنش طلاق گرفت ،آخه یه آشغال کثافت بود که خودش مذهبی ومداح میدونست 🤮🤮

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

سلام.
من قبلا درگیر پسری بودم و میخواستم بهش پیشنهاد بدم و دلم میخواست با یکی با تجربه مشابه صحبت کنم. سرچ که کردم، به تاپیک های قدیمی شما توی نی نی سایت رسیدم.
مدتها بعد، توی یکی از پست‌های اینستا، کامنتی با مضمون داستان خودتون دیدم و حدس میزنم خودتون بوده باشید.
میخوام بگم داستان شما رو شنیدم و می‌دونم، اجاره میدین نظرم رو بگم درباره یه مسئله‌ای؟

پیشنهاد میکنم اشتباهات خودتون در این ماجرا رو بپذیرید. اینجوری می‌پذیرید که بعضی واکنش‌های ایشون، نتیجه ی رفتار اشتباه خودتون بوده و  آقا دندان‌ تیز نکرده بودن برای آزار شما! و این حس ناامنی و مورد ظلم واقع شدن اذیتتون نمیکنه!

۱- شما نباید وقتی هنوز توی یک محیط کاری بودین میشنهاد میدادین.
مگه اون اقا نگفته بودن قصد رفتن از شرکت دارن؟ بهتر بود صبر میکردین  و به این فکر میکردین اگر قراره جواب رد بگیرید حداقل بعدش ایشون رو نمیبینید!
● اما خب بازم توی اون شرایط کاری که فکر میکردین درسته رو انجام دادین و اشکالی نداره.

۲- پسرا به قدر خانوما پیشنهاد نمیگیرن و جواب رد دادن براشون عادی نیست. خیلی هم عذاب وجدان میگیرن از جوابی که میدن و مدام نگرانن دلش نشکنه و ... (اینو همون مدتی که سرچ میکردم فهمیدم)
این آقا بعد از جواب رد اگر حرفی زدن یا رفتاری کردن، می‌خواستن بهتون بفهمونن که فضای کاری مثل قبله، و نپذیرفتن شما به عنوان یار دلیل بر دید منفی به عنوان همکار نیست و ...
که برای شما سوتفاهم شد.
●اینکه چنین برداشتی کردید عادیه، چون خب دوسش داشتید اما نباید نشون میدادین که متوجه تغییر شدین! ایشون گفته بودن نه و اگر پشیمون شده بودن خب خودش میومد جلو.

۳- نمیدونم چقدر آمادگی نه شنیدن داشتید اما شما اصلا اون جواب رد رو نپذیرفتین!
مدام ارتباط به بهانه‌های مختلف که نه پس چرا فلان گفتی و فلان کردی و ...

نمیدونم تجربه ی جواب رد دادن به آقا و پیگیریش بعد از جواب رد شنیدن داشتی یا نه. ولی وقتی از کسی خوشمون نمیاد، اینکه ببینیم همچنان پیگیر ماست بسیار زننده و عذاب‌آوره.
از نظر من شخص سوم بیرون از گود
که اتفاقا تجربه مشابه شما داشته و برای آشنایی پیشقدم شده و جواب رد هم شنیده،
رفتارهای اون آقا تماما در نتیجه‌ی رفتار و گفتار خودتون بوده و بس!
نمیگم اصلا مقصر نیست، اما مطمئن باشید واکنش های اشتباه خودتون بیشتر بوده.

شما به عنوان یک خانم ۳۰ ساله نباید بعد از جواب رد انقدر هیجانی رفتار می‌کردین. ولی متاسفانه نه فقط یک سال پیش ، که هنوز و همچنان احساستون بر عقل و رفتارتون غالبه.
اینکه هنوز بعد از یک سال درگیر ایشون هستین، حتی کار به جایی رسیده که اومده کامنتتون رو هم خونده و شما توقع دارید تحت تاثیر قرار گرفته باشه اما من به این فکر میکنم که چقدر بهتون خندیده!
به زمین گرم هم نمیخوره تقاص چیزی رو هم پس نمیده چون عرض کردم، هر چقدر هم دلتون رو شکسته باشه، جوابش و رفتارش برای روندن شما از خودش بوده.
این آقا بعد از جواب رد رفتار مهربانانه داشت و شد آدم بده
رفتار بد داشت بازهم شد آدم بده..

مشکل اینه شما خودت رو نبخشیدی بابت پیشقدم شدن و جواب رد شنیدن.
بکش بیرون خواهر من بعد از یک سال هنوز تاپیک میزنی براش؟

بحث اینه ‌که روبه پیشرفتن چیزی شون نمیشه که بخوام خوشحال باشم فقط تعجب می‌کنم

میدونی چرا پیشرفت میکنن .من میگم خدا فعلا داره میبرتشون بالا که از اون بالا قشنگ پرتشون کنه پایین که صدای پرت شدنشون قشنگ تر به گوش برسه صبر کن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید

مرده و زنده خواهر بزرگم سر سوزن برام اهمیت نداره به پشمم نیست البته من از اول ازش متنفر بودم یادمه بچه بودم دعا میکردم بمیره

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی