2777
2789
عنوان

دارم بیمار میشم از بس غصه برا خواهرم بچه خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 42 پست
عزیزم با محارم سک س هم داشته؟

با خواهرش و زن داداش ولی ثابت نمی‌تونیم بکنیم چون باهاشن 

به خواهرزنش من باشم تعرض کرده ولی تجاوز نکرده منم چون دو تا شاهد مرد ندارم کاری نمیشه کرد 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیک شماره چهارمم رو بخون

باشه عزیزم ممنون 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
عزیز دلم قانونی اقدام کنید درسته آدم دلش هزار راه میره تا کارها پیش بره ولی وقتی با قانون برید جلو خ ...

نه لامصب خانه امن دادگاه نزاشت کلانتری گذاشته کلانتری هم میگه به من مربوط نیست 

واا این محترم نیس هولیت خواهر هولیت،تنپع طلبی نهایت بیشرفی وگستاخی

بیشرف بی همه چیز کثیف و...

افسوس که خداوند جواب نمی‌ده قانون هم پشت کثیف هست برای هرچیزی حق میدم به پدر و برای زن هیچکاره 

عزیز دلم قانونی اقدام کنید درسته آدم دلش هزار راه میره تا کارها پیش بره ولی وقتی با قانون برید جلو خ ...

تا حالا تو این سه سال دادگاه گرفتیم و قاضی ها میندازن کلانتری 

با خواهرش و زن داداش ولی ثابت نمی‌تونیم بکنیم چون باهاشن به خواهرزنش من باشم تعرض کرده ولی تجاوز نکر ...

بنظرم سعی کنید هرطور شده اثبات بشه اینطور از حضانت بچه خارج میشه واون طفل معصوم دست این بشر امنیت نداره دورو ز دیگ میگه دخترمه کی بهتر از من

با خواهرش و زن داداش ولی ثابت نمی‌تونیم بکنیم چون باهاشن به خواهرزنش من باشم تعرض کرده ولی تجاوز نکر ...

منم ی وقتایی فک میکنم شوهر خواهرم بهم نظر داره یبار رد شدم دیدم مشت زد ب بازوم،و رفتاراش ی طوریه

بنظرم سعی کنید هرطور شده اثبات بشه اینطور از حضانت بچه خارج میشه واون طفل معصوم دست این بشر امنیت ند ...

اینقدر وکیل گرفتم دادگاه ولی میگن دو تا شاهد مرد باید بیاری برا تعرض تازه بهم چون تجاوز نشده کاریش ندارن

نه لامصب خانه امن دادگاه نزاشت کلانتری گذاشته کلانتری هم میگه به من مربوط نیست

وای باورم نمیشه خیلی بده اینجوری که چون دختر عمه ی خودم الان فکر میکنم حدود ۵یا۶دفعه هست که میرن خانه ی امن ولی چون دخترش گریه میکنه باباش نمیتونه ببرتش الهی خدا به حق این شب عزیز خودش خواهرت و دخترش رو نجات بده من واقعا از ته دلم براشون دعا میکنم عزیزم انشالله خدا به همتون آرامش بده 

منم ی وقتایی فک میکنم شوهر خواهرم بهم نظر داره یبار رد شدم دیدم مشت زد ب بازوم،و رفتاراش ی طوریه

سعی کن وقتی خواهرت با شوهرش هست تو اتاقت بمونی و نیاز بیرون یا از خونه بزنی بیرون رفتن بیای خونه 

هیچوقت خونه خواهرت نرو 

مردا مریض جنسی شدند یا نشدند نمی‌دونم ولی شانس ما داماد مون بود و هست 

وای باورم نمیشه خیلی بده اینجوری که چون دختر عمه ی خودم الان فکر میکنم حدود ۵یا۶دفعه هست که میرن خان ...

ممنون عزیزم انشالله دعاکن 

ما که هرچی میگیم سه سال خدا محلمون نمیزاره