2777
2789

میخورم خواهرم درشرف طلاق هست دختر سه ساله داره شوهرش بیمارجنسی(نظر به محارم) هست 

همیشه غصه برا خواهرم بچه خواهرم میخورم و خودخوری میکنم دارم نابود میشم بیمار دارم میشم مثلا امشب پدر بچه طبق دادگاه باید سه ساعت بچه رو میبرد و میورد ولی گفت تا چهارشنبه نمیارم یعنی ۴روز و شب بچه بدون مادر و ما باشه چی می‌کشه 

حالا اینا بیخیال من چیکار کنم فکر نکنم غصه نخورم گریه نکنم من با سن ۲۵سالم دیسک کمر دارم معده م هرابه رفلاکس گرفتم از اون ور فشارم می‌ره بالا گوشام سوت می‌کشه خسته شدم دارم بیمار میشم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

اینقدر تو این سه سال زجرمون داده به خدا سپردم صدازدم خدارو هیچی نشد 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلمنظر ب محارم ینی ننه و خواهرش؟

یعنی به خواهر زن که من باشم نظر داشت به دخترخاله زنش به خواهر خودش به زن داداشش 

یعنی به خواهر زن که من باشم نظر داشت به دخترخاله زنش به خواهر خودش به زن داداشش

همه مردا همینن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
همه مردا همینن

به خواهرزنش من باشم تعرض کرد 

همه مردا همینن

پس کثیفن 

کاش دادگاه اصلا اجازه نده که بچه رو ببینهخدا کمکتون کنه

دادگاه باهاشن تازه رای دادن هرزمان بخواد ورود کنه به منزل بابای من بچه رو ببره چون قیومیت با اونه 

بچه رو میبره کاری نکنه این مریض

چی بگم مریض می‌کنه ولی اول بزرگ می‌کنه رشدش میده بعد 

انشالله خدا کمک کنه 

عزیز دلم قانونی اقدام کنید درسته آدم دلش هزار راه میره تا کارها پیش بره ولی وقتی با قانون برید جلو خیلی بهتره چه بسا خواهرتون بتونه حضانت گل دخترش رو بگیره مدرکی ندارید که ثابت کنه اون آقا بیماریه جنسی داره و در مورد دخترشون مگه تو خانه ی امن نمیرن امضا بدن و بچه رو جابه جا کنن وقتی اونجا میرن نمیتونه بیشتر از تایمی که اجازه داره بچه رو ببره حتی اگه همون جا بچه بی تابی کنه و نخواد بره نمیزارن ببره بچه رو