2777
2789
عنوان

زن سابق همسرم داره میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 6632 بازدید | 123 پست
شما خودتم که نری بالاخره عکستو شاید ببینه یه روز یا توصیفتو از بچه شنیده پس بهتره تیپ بزنی بخود برسی ...

درسته باید برم عکسام خوشگلتره😅😅😅عکس عقدمو دیده من قذم160 اون بلندتر کشیده تر موهاش تاکمرش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب این مهمه ک الان با تو داره زندگی می‌کنه با شوهرت رابطتت خوبه یا ن

اره  اولاش دعوا بود خیلی خوب شد جوری ک قهرشم بگم میرم نمیزاره ازمم میترسه دست روقران گذاشت ک ب زنش حس نداره نمیحرفه

وای پیش شوهرت نقطه ضعف نشون ندیاهمسرت دوس‌داره پز تو رو بده،بگه ببین تو لیاقت نداشتی رفتی زود رفتم ی ...

واقعا یعنی ب چشمش خوبم ک منو میبره کنارش؟؟؟ میترسم بگه ببین کیو گرفته شوهرم زده شه ازم

اره اولاش دعوا بود خیلی خوب شد جوری ک قهرشم بگم میرم نمیزاره ازمم میترسه دست روقران گذاشت ک ب زنش ح ...

خب پ خداروشکر سعی کن بکشونیش طرف خودت براش تو خونه دلبری کن بدخودت برس لباس باز ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واسش بپوش تو خونه 

واقعا یعنی ب چشمش خوبم ک منو میبره کنارش؟؟؟ میترسم بگه ببین کیو گرفته شوهرم زده شه ازم

چرا انقدر اعتماد بنفست کمه

اون اصلا کی باشه که بخواد نظر بده

منم همسرم ازدواج قبلی داشته،و‌زن قبلیش الان خیلی موفق شده اموزشگاه زده معلم شده ماشین خریده شوهر خوب کرده

ولی من از اول جوری رفتار کردم که همسرم خداروشکر میکنه من نصیبش شدم.و اصلا براش مهم نیست اون چی شده

حتما تازه ازدواج کردی که حساسی

حساسیتت رفع میشه به مرور

چرا انقدر اعتماد بنفست کمهاون اصلا کی باشه که بخواد نظر بدهمنم همسرم ازدواج قبلی داشته،و‌زن قبلیش ال ...

اره 5ماهه عروسی کردم شوهرم خیلیی ازم تعریف میکنه دوسمم داره ولی خب من اصلا هرروز دعوامیکنم ک طلاق بگیرم حس میکنم دلش پی همسر اولشه شوهرم دست رو قران گذاشت ک حسی بهش نداره

اره 5ماهه عروسی کردم شوهرم خیلیی ازم تعریف میکنه دوسمم داره ولی خب من اصلا هرروز دعوامیکنم ک طلاق بگ ...

این جوری پیش بری زندگیتو خراب میکنی

هی حرفشو پیش نکش

یه جایی همسرت خسته میشه میگه مگه به خودت شک داری

این جوری پیش بری زندگیتو خراب میکنیهی حرفشو پیش نکشیه جایی همسرت خسته میشه میگه مگه به خودت شک داری

مطمئن باش چیزی در تو دیده که قدرتو میدونه.نجابت تو به دنیا می ارزه‌.شوهرت دیگه بچه نیست عاقل شده و این دفعه با معیارهاش زنشو انتخاب کرده

بعدم مردها قدر زن دوم رو بیشتر میدونن

چ گنم میترسم دوباره باهم جور شن شوهرم بره سمتمش بخاطربچه

آخی عزیزم درک میکنم منم بودم میترسیدم

خودتو که اصلا با اون مقایسه نکن.اون طلا هم بشه کثیف بودن خودشو ثابت کرده و شوهرت بهش برنمیگرده..

تو خودتو عزیز کن مهربونی کن با هم مچ بشین لحظات خوشی رو بساز وقتی کنار تو عشق و‌ ارامشو تجربه کنه وابسته ت میشه

اگه بچه کوچکتر بود میشد یادش بدی به تو بگه مامان،و کمتر بره شهر اونا

واقعا هم سخته راه دور هی ببره بیاره

ذلیل شده13 اومده بچه دار شده بچش7ساله بوده رفته متولد81

هیچوقت هیچوقت هیچوقت این حرفو به بقیه نزن.ذلیل شده ینی چی؟چرا این حرفو میگی؟حتی اگه بدترین زن دنیا هم باشه اجازه نداری بهش همچین حرفی رو بزنی.حرفت زننده بود برام.