2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بیاد با ما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 136 پست
خدا بهت صبر بده امیدوارم خدا نجاتت بده

😭 حس میکنم میمیرم حرفم رو دلم میمونه بچه بیچارمم هر شب با من گریه میکنه 

یه شب به شوهرم گفتم هم سنای من ازدواجم نکردن مسخره کرد گفت کسی نیست بگیرتشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😭 حس میکنم میمیرم حرفم رو دلم میمونه بچه بیچارمم هر شب با من گریه میکنه یه شب به شوهرم گفتم هم سنای ...

اگه بخوای مستقیم مسعله رو بگی مطمعن باش بیشتر ازین زهرت میشه .باید سر بزنگاه غیر مستقیم حالیش کنی که اینجا رو زن و شوهر باهم هستن فقط

لایک نکنید .توروخدا 
😭 حس میکنم میمیرم حرفم رو دلم میمونه بچه بیچارمم هر شب با من گریه میکنه یه شب به شوهرم گفتم هم سنای ...

منم خودم بیشتر کمکای فکریمو ازش میگیرم روانشناس و مشاور هست بزار باهاش صحبت کنم تا شب بهت خبر بدم 

از رمانتیک بودن زندگی زوج های مستقل بگو بدون اینکه اشاره کنی به زندگی خودت 

ی جوری اینا رو تعریف کن کم کم دل خودشم می سوزه که یک شب راحت با زنش نداشته 

تو حرفات به این هم اشاره کن که وقتی سن زوج بره بالا دیگه رمانتیک بودن جذابیتی برای هیچ کدوم نداره 

بذار غیرمستقیم بفهمه ی دوران طلایی رو جدی جدی حروم کرده

یه راه کار بدین😭

مادر شوهرت باید با پرستار تو خونه خودش زندگی کنه.

اونا دارن به این فکر میکنن چرا پول خرج کنن عروس کم سن و جوون آوردیم براش غذا میپزه نگهش میداره فردا روز مریض شه براش لگن میزاره‌.این داستان ادامه داره.

ایشون پرستار لازم دارن.

والا هیچ چیزیو قبول نکردم

کاش بچه دار نمیشدی حداقل .من ۳۳ سالم حیاطمون مشترک . اذیت آنچنانی ندارن پدر مادرش .اما واس بچع اقدام نکردم چون میدونم میخاد تو تربیتش فضولی کنه تا بیامم گله کنم بگه من با تجربه ام و فلان . اینم میگه بچه بیارید من بزرگش میکنم 😒😒😒😒

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
خدا خیرت بده😂مروم از خنده خیلی وقته نخندیده بودم

شوهرت چند سالشه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
خدا خیرت بده😂مروم از خنده خیلی وقته نخندیده بودم

😁والا دیگه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید