2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میخواد بیاد با ما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 136 پست
از رمانتیک بودن زندگی زوج های مستقل بگو بدون اینکه اشاره کنی به زندگی خودت ی جوری اینا رو تعریف کن ک ...

تازه عروسی کرده بودیم ی شام گذاشته بودم دونفره مادرش پاشد اومد خواهراشم اورد بخدا که دیشبش دعوت کرده بودم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو من موقعی که باهات ازدواج کردم فک کردم خونه مادرت جداس بگو معذبی بگو دلت میخاد تو خونت راحت ب ...

الان بیرونیم مادرشوهرمم پیشمونه میخوام برسیم خونه بهش بگم

اسی اگ از اون خونه نمیتونی بری ب شوهرت بگو شبا رو میخام دوتایی باشیم یا مناسبتی هست کیک میگیری بگو میخام دوتایی باشیم

یا اینکه شوهرت میاد خونه درو از داخل قفل کن ک مادرش سرزده نیاد

منم همینه اوضام

البته مادرشوهرم تنها نیس و پدرشوهرمم هس

هرچند خونه هامون جداست ولی انگار ن انگار

من حتی انقد خستم ک دلم میخواد طلاق بگیرم بااینکه هیچ مشکلی باشوهرم ندارم

فقط میخوام ازینجا برم…

تازه عروسی کرده بودیم ی شام گذاشته بودم دونفره مادرش پاشد اومد خواهراشم اورد بخدا که دیشبش دعوت کرده ...

باشوهرت اروم حرف بزن بهش بفهمون اینو

بعدم ب مادرشوهرت بگو زنگ بزن نوه ای دختری بگو شبا بیاد پیشت بخابه

تو هم به پدر و مادرت بگو بیان با شما زندگی  کنن. اگر قبول نکردن تو برو یاهاشون زندگی کن. یعنی چی مگهبچه دوساله س میترسم میترسم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹