2777
2789
عنوان

نطرتون راجب تک فرزندیه بچه هامون چیه در آینده تنهایی آزارشون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 10405 بازدید | 368 پست
تک فرزند خیلیم بهتره واقعا چرا فکر میکنین تک فرزندی بده؟

چون بده. چون هیچ همدمی نداری. تو بچگی تو خونه هیچ همبازی نداری.خواهر داشته باشی تو بچگی کلی باهاش خاله بازی میکنی دعوا هم میکنی اما جونتون برا هم در میره تو بزرگی کلی از هم حمایت میکنین و به درذ هم میرسین

دیگه وقتی اکثرن همینطورن، اهمیتی نداره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه دارم وضع مالی متوسط. ولی میگم اشتباه کرد دومی رو آوردم‌تک فرزندی خیلی سخته. ولی تو این ج ...

ازین لحاظ بله درسته

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید

تک فرزندی اصلا خوب نیست. نه خواهر برادر و در آینده مفهوم دایی ،خاله ،عمه ،عمو هیچکدام نیست .و خود فرزند تک هم معمولا فرزند لوس و پرتوقع و خودخواه میشه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

بیشتر ببینید

بستگی داره 

من دو تا داداش دارم 

شوهرم چهار تا خواهر و چهار تا داداش

پر جمعیتیم شدید

تو سختی ها مشکلات از مشکلات کوچیک مثل مریضی بچه ها پشتمون بودن تا مشکلات بزرگ مثل خونه دار شدنمون

ما هم اینطوریم در مقابل اونا

اگر خواهر برادر اینجوری باشن خیلی خوبه ولی اگه اینجور باشن

خواهر و برادر هم هست که فقط دنبال اسیب زدن به طرفه

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم دوست دارن بچه دار شن متاسفانه مشکلات اقتصادی این اجازه رو نمیده بهشون به همون یدونه اکتفا میکنن

بچه زیاد بیشتر از یکی ینی پیر شدن پدر مادر مگ بچه ها قراره روند زندگیشون همه مث هم باشه بعضی بچه ها خار پدر مادر و درمیارن

موافق تک فرزندی نیستم،ولی چاره چیههه.. 

مگه الان خودمون جفت جفت خواهربرادر داریم ،میتونیم بهشون تکیه کنیم یاکمک بخواییم،،هرکی درگیر زندگی خودشه،با اینهمه مشکلات.. 

خداکریمه، ان‌شاءالله محتاج هیچ بنده‌ای نشن الهی.. 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
چون بده. چون هیچ همدمی نداری. تو بچگی تو خونه هیچ همبازی نداری.خواهر داشته باشی تو بچگی کلی باهاش خا ...

دقیقا همینطوره.....من خواهر برادر دارم و خیلی باهاشون رابطه ام خوبه گاهی فکر میکنم اگه اونا نبودن خیلی تنها می‌بودم 

من خدا رو شکر خواهر برادر دارم خیلی دوستشون دارم،ولی چه میشه کرد نه میشه کلا بچه دار نشد نه دل و جرأت داریم بیشتر از یکی بیاریم چون خیلیامون نمی‌دونیم آینده خودمون قراره چی بشه چه برسه بدونیم نسل بعدمون چه بلایی قراره سرشون بیاد عمیق بهش فکر کنی واقعا ترس بیخودی نیست